Evenimentul Zilei > Actualitate > Sabău îşi acuză jucătorii, Copos bănuieşte că are un blatist în lot!
Sabău îşi acuză jucătorii, Copos bănuieşte că are un blatist în lot!

Sabău îşi acuză jucătorii, Copos bănuieşte că are un blatist în lot!

La sfârşitul partidei cu Steaua, încheiată cu scorul de 1-0 în favoarea "roş-albaştrilor", jucătorii rapidişti au fost puşi la zid atât de antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, cât şi de patronul George Copos.

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul echipei Rapid, susţine că elevii săi nu i-au respectat indicaţiile tactice. „Steaua este o echipă care joacă foarte bine pe contraatac. Chiar dacă adversarii au avut posesie, ocaziile lor au venit pe contraatac, după ce noi am pierdut mingea. Din păcate, am pierdut multe mingi în zona centrală, din cauză că unii jucători au fost prea individualişti. Le-am spus fotbaliştilor că trebuie să jucăm cu faţa spre poarta adversă, dar, din câte văd, una pregătim la antrenamente şi alta facem pe teren! A contat şi faptul că am fost obligat să fac două schimbări pe care nu le doream, pe Grigore îl durea spatele, iar lui Bilaşco i s-a făcut rău. Nu mă tem pentru postul meu”, a declarat „principalul” din Giuleşti, la conferinţa de presă de la sfârşitul meciului.
George Copos, patronul clubului de lângă Podul Grant, a făcut o declaraţie surprinzătoare la finalul meciului cu Steaua, sugerând că unul dintre jucătorii de la Rapid nu şi-ar fi apărat corect şansele! „Am jucători care păcălesc fotbalul, dar gata, s-a terminat! Mi-a plăcut organizarea Rapidului, dar Steaua a meritat victoria. E un jucător care o are impresar pe Ana Maria Prodan (n.r. – soţia antrenorului stelist Laurenţiu Reghecampf) şi care nu mi-a plăcut deloc cum a jucat! M-a dezamăgit! Dar gata, nu zic nimic mai mult acum, că sunt nervos„, a spus Copos, la emisiunea „Fanatik Show”, de pe Digi Sport.
Ovidiu Herea este unul dintre jucătorii rapidişti reprezentaţi de Ana Maria Prodan.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: