Evenimentul Zilei > Monden > S-a cumințit cel mai excentric milionar? Fotografia care anunță sfârșitul unei ere
S-a cumințit cel mai excentric milionar? Fotografia care anunță sfârșitul unei ere

S-a cumințit cel mai excentric milionar? Fotografia care anunță sfârșitul unei ere

Gianluca Vacchi, unul dintre cei mai populari play-boy din lume, continuă să organizeze cele mai spectaculoase petreceri, iar sarcina iubitei sale, Sharon Fonseca, nu pare să îl împiedice să trăiască așa cum a făcut-o și până acum.

Gianluca Vacchi, cel mai excentric milionar italian și Sharon Fonseca, în vârstă de 25 de ani, au împărtășit cu fanii imagini spectaculoase din vacanța pe care au petrecut-o în Sardinia.

În fotografia care a strâns în timp record zeci de mii de aprecieri, Sharon Fonseca i-a uimit pe toți cu un fizic de invidiat și cu un costum de baie care o avantajează extrem de mult. Gianluca ține un braț în jurul ei, iar cu celălalt în jurul dragului lor animal de companie Olaf.

Renunță Gianluca la viața de petrecăreț?

La începutul acestei luni, Sharon a împărtășit un instantaneu cu Gianluca. Acesta o săruta pe burtică, fiind extrem de atent și grijuliu. Să fie acesta un semn că Gianluca este gata să se „cumințească”.

Fotografia postată cu ocazia zilei de naștere a excentricului milionar italian a fost însoțită de un mesaj emoționant. „Ești atât de multe lucruri pentru atâția oameni și totuși cumva continui să evoluezi în bărbatul, partenerul, omul de afaceri, artistul, prietenul și acum viitorul tată, care ai știut întotdeauna că poți fi.

Cu adevărat nu încetezi să mă uimești. În fiecare zi îți asumi riscuri, pentru a te provoca chiar dacă nu este nevoie să ieși din zona ta de confort. Ești omul care alege drumul dificil și creează oportunități altora pe parcurs, iar eu voi fi întotdeauna inspirată de tine. Mulțumesc pentru că ești cel mai bun profesor și partener de viață. Astăzi îți sărbătoresc existența, rege! Cheers de ziua ta!”

Întrebat dacă diferența lor de vârstă este o problemă pentru ei, Gianluca a declarat pentru revista HELLO!: „Deloc, dacă nu o deranjează pe ea. Chiar dacă am această barbă albă, entuziasmul meu este cel al unui băiat de 15 ani.

Gianluca Vacchi este una dintre cele mai carismatice figuri din social media. Are milioane de fani și duce o viață în lux.

A absolvit cursurile Facultății de Economie și Comerț, s-a implicat în afacerile familiei, alături de vărul său Alberto Vacchi. În primii ani s-au concentrat pe vânzarea și cumpărarea de companii. Cei doi au moștenit IMA, lider în construcția de mașini destinate industriei farmaceutice. Cifra de afaceri a acesteia este de câteva milioane de euro pe an.

În urmă cu aproximativ 7 ani, Gianluca a decis să renunțe la conducerea companiei, rămânând acționar cu 30% din profit, averea lui se cifrează la 450 milioane de dolari, scrie rețetesivedete.ro.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.