Rudel Obreja: "Doamna procuror care a INFIRMAT trimiterea în judecată a Dosarului Gala Bute a fost reprimită la serviciu. Soluţia dumneaei de-atunci a fost legală si mai ales JUSTĂ, acel Dosar, ca si cel care-a urmat (pentru care am si fost condamnat) era O MARE ÎNSCENARE".

Erau 7 ACUZATII, TOATE ABERATII, care ulterior AU DISPARUT din Dosarul Gala Bute!

"Sper ca va este CLAR tuturor ce i-a mânat pe PĀPUSARI : este publică declaraţia lui Victor Ponta care afirmā rāspicat cā LC Kovessi era GELOASĀ pe Elena Udrea, afirmând că o va aresta, împreunā cu Sebastian Ghitā": Gelozii, alcovuri, amantlâcuri, balcanisme, etc. Da’ cu (calu’, cu mine adicā) ce-ati avut ?!" a comentat Rudel Obreja pe social media.

Decizia Plenului Consiliului Superior al Magistraturii 

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat o decizie în şedinta din 4 iunie 2019 cu privire la fosta procuroare DNA Mariana Alexandru, cea care a infirmat rechizitoriul din dosarul “Gala Bute” în care fusese trimis în judecată doar Rudel Obreja.  

Mariana Alexandru a plecat din DNA în 2014, prin semnarea deciziei de pensionare, înainte de a fi luata o decizie privind anchetarea fostului ministru al Turismului, Elena Udrea. La scurt timp după pensionare, procurorii DNA i-au deschis Marianei Alexandru dosarul penal nr. 364/P/2014 în care s-a dispus  începerea urmării penale pentru infracţiuni precum abuz în serviciu, favorizarea făptuitorului sau sustragere ori distrugere de înscrisuri. 

DNA a suspectat-o pe Mariana Alexandru ca l-ar fi favorizat pe fostul premier Adrian Năstase, însă, după patru ani de cercetări, dosarul a fost clasat pentru că “fapta nu există”Procuroarea a făcut în septembrie 2018 la CSM o solicitare pentru a reveni în magistratură, iar după noua luni Plenul a luat o decizie. Astfel, în şedinta din 4 iunie 2019, “Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât admiterea cererii de reîncadrare în funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova a doamnei Mariana Alexandru cu 10 voturi pentru DA, 5 voturi NU", potrivit juri.ro