De această dată, Rona Hartner a a ales să efectueze procedura medical în Franța, acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală pentru plasarea unui cateter. În urmă cu două luni, Rona Hartner a fost operată și în România, atunci când i-a fost extripată o tumoră canceroasă poziționată în zona colonului.

Rona Hartner este o persoană foarte bine-dispusă. Actrița  este mereu cu zâmbetul pe buze și extrem de apropiată de fanii ei, mai ales pe rețelele sociale. Artista își ține admiratorii la curent, iar după operație Rona Hartner nu a transmis nici un mesaj despre starea ei de sănătate, însă și-a exprimat regretul cu privire la  incendiul care a mistuit aproape în totalitate Catedrala Notre-Dame. Totodată, în urmă cu două zile, Rona Hartner a scris câteva rânduri despre operația suferită luni în Franța: „Veștile sunt acestea…. Pentru intrarea în săptămâna patimilor pentru mine…”

Amintim că la finalul lunii februarie, Rona Hartner a fost internată la Spitalul de Urgență Floreasca.

La momentul respective, artista a scris pe contul său de socializare cum a ajuns la spital și momentele dificile prin care trece.

„Am avut o mică stare proastă joi noaptea, vineri am fost preluată de urgență. Au găsit ceva la tomograf care nu e prea bun vreau doar să spun tuturor să nu vă fie frică să mergeți la doctor când vă simțiți rău. Eu am crezut că este o ocluzie intestinală, dar este vorba despre o tumoare, nu mi-e frică să o oprez în urgență. Este cea mai bună soluție. Vă rog să vă rugați pentru mine”, a scris actrița pe contul de Facebook.

 

Te-ar putea interesa și: