Primul termen în procesul de divorţ al soţilor Iovan va avea loc pe 11 noiembrie. Romaniţa Iovan a confirmat, citată de Mediafax, că a intentat divorţul, precizând că nu vrea să comenteze mai mult, pentru că este o problemă personală. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2003 şi au un băieţel, Albert, de 2 ani.

„Nu ştiu ce să spun, voi avea mai multe de spus peste câteva zile, când o să primesc şi eu acasă citaţia. Deocamdată, ştiu totul doar de la televiziuni şi de la radio. Nu ştiu ce motive de divorţ are, dar dacă are motive, le voi înţelege atunci“, a spus, pentru EVZ, Adrian Iovan, soţul Romaniţei. „Dacă avea motive de divorţ… Ştiţi, creatorii au o gândire aparte faţă de noi, ceilalţi. Colecţia de primăvară-vară se lansează în toamna precedentă, de pildă. Au o gândire anticipativă, deci. Noi, restul, gândim pragmatic, realist. Nu o să mă apuc tocmai eu acum să comentez deciziile unui artist“, a mai adăugat el.

Familia Iovan a ajuns pe prima pagină a ziarelor în urma scandalului legat de moartea lui Florin-Bogdan Iancu. Tânărul a fost împuşcat de Adrian Iovan, în noaptea de 5 spre 6 octombrie 2005, cu o armă de vânătoare. În decembrie 2007, Curtea de Apel Craiova a menţinut decizia de neîncepere a urmăririi penale împotriva lui Adrian Iovan.