Evenimentul Zilei > Actualitate > Români blocați pe Aeroport, la Istanbul. Gafa uriașă care le-a dat programul peste cap și i-a umplut de nervi
Români blocați pe Aeroport, la Istanbul. Gafa uriașă care le-a dat programul peste cap și i-a umplut de nervi

Români blocați pe Aeroport, la Istanbul. Gafa uriașă care le-a dat programul peste cap și i-a umplut de nervi

11 români s-au trezit blocați pe Aeroport, la Istanbul, deși nu avea nicio vină. Lor li s-a cerut testele PCR, deși nu era cazul.

Mai mulți români s-au trezit blocați pe Aeroport, în Turcia, la Istanbul. Și asta pentru că nu aveau aveau efectuattestul PCR. 11 compatrioți ar fi trebuit să se îmbarce în avionul companiei Turkish Airlines. Și să revină acasă, la Cluj-Napoca, în această dimineață. Testul respectiv este obligatoriu abia de la data de 12 februarie. Dar din alte destinații decât Istanbul.

Români blocați pe Aeroport, în Istanbul, din cauza unei erori ce nu le-a aparținut

Așadar, a fost vorba despre o greșeală gravă, care i-a afectat pe românii respectivi, al căror program a fost dat peste cap.

„Din păcate, a fost o eroare a agentului de handling care reprezenta Turkish Airlines. Într-adevăr, numai din 12 februarie sunt aplicabile anumite măsuri pentru țări de conexiune. Turkish Airlines le asigură cazare și mâine pasagerii vor sosi la Cluj, prin București”. A precizat David Cicero, director la Aeroportul Internațional „Avram Iancu”, Cluj-Napoca.

„Îi rugăm pe pasageri să se informeze înainte de zbor pentru că sunt modificări foarte dese”

Oficialul a mai spus că pasagerii trebuie să se informeze foarte bine înainte de-a ajunge la aeroport. Turkish Airlines a corectat această eroare către toate stațiile lor. Îi rugăm pe pasageri să se informeze înainte de zbor pentru că sunt modificări foarte dese în ceea ce privește situația din anumite țări. Din Turcia nici după 12 februarie nu vor trebui să aibă test PCR, dar din anumite țări de conexiune, da.

Deci, din 12 februarie, îi rugăm pe toți pasagerii să vadă situația din țările din care se îmbarcă astfel încât să facă testul PCR la nevoie”. A mai spus David Cicero conform Antena 3.


Pericol incredibil pe aeroport! 1.800 de români așteaptă, înghesuiți, avioanele de Germania

Update. Scandal diplomatic uriaș în Mexic. Românii, în greva foamei. Comunicat MAE

Exclusiv! Drame în Mexic. Zeci de familii de români și copii, duse la închisoare