Astfel, urmează a fi validat în funcția de deputat PSD de Teleorman, pentru restul de mandat până în 2020, un consilier județean social-democrat, Petre Cioabă (72 de ani), economist de profesie.

Născut și domiciliat în Alexandria, Petre Cioabă este președintele organizației de pensionari a PSD Teleorman și secretar la ONG-ul 'Mișcarea Civică Reală Alexandria'.

În declarația sa de avere din 2018 apare un teren agricol în Alexandria, cu o suprafaţă de 1 ha, venituri de la primăria Alexandria ca administrator zonal (4.600 de lei/an) și alți 18.000 de lei/an încasați de soția acestuia, profesor la o școală sanitară postliceală. Cioabă a declarat  20.200 de lei/an din pensie, plus alți 20.100 de lei/an – pensia soției.

Tot la venituri, PSD-istul a trecut indemnizația de consilier județean de 9.700 de lei/an, plus sume încasate ca membru în consilii de administraţie la firma SC COMALEX S.A. (8.400 de lei/an), Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Teleorman (4.200 de lei/an) şi Casa de Sănătate Teleorman (900 de lei/an).

Liviu Dragnea a vacantat postul fiind condamnat definitiv, luni, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive din Teleorman.