"Chiar săptămâna trecută, Consiliul Judeţean a aprobat, în plen, un proiect de hotărâre prin care sunt de acord să prelungească protocolul de colaborare cu clubul Poli, pentru a arăta că susţin echipa timişoreană”, a declarat Cristian.

Preşedintele PSD Timiş,Titu Bojin, a declarat, la rândul său, joi, că Poli va trebui să-şi primească banii, dar nu în orice condiţii, ci doar dacă  va juca în prima ligă. „Sperăm într-un verdict pozitiv. În momentul în care-şi va continua drumul în divizia naţională, ca şi până acum, echipa va trebui să fie ajutată, dar va trebui să fim mult mai atenţi şi să găsim un alt cadru în care să avem siguranţa că este echipa este a Timişoarei şi a Timişului, a Banatului. Va trebui să găsim şi drumul corect de a fi reprezentaţi în relaţiile cu organele statului, pentru a nu mai fi puşi într-o astfel de situaţie, să fim şi cu banii daţi, şi cu echipa retrogradată”, a declarat Bojin.

De aproape patru ani, clubul de fotbal Poli Timişoara beneficiază de o susţinere financiară consistentă din partea administraţiilor locală şi judeţeană. Este vorba de milioane de euro din bugetele celor două administraţii.