Republica Siciliană Constanţa: împuşcat în cap şi carbonizat

Republica Siciliană Constanţa: împuşcat în cap şi carbonizat

Reglările de conturi dintre grupările interlope din Constanţa par să fi luat o amploare din ce în mai mare, în timp ce poliţia pare să fie depăşită de situaţie.

La doar două săptămâni după ce un bărbat a fost victima unui atac armat, poliţia a găsit cadavrul carbonizat al unui alt constănţean. Hary Băcanu, un taximetrist în vârstă de 51 de ani şi fost boxer, a fost găsit mort în urmă cu cinci zile, pe un câmp la aproximativ 25 de kilometri de Constanţa.

Cadravul bărbatului era carbonizat, iar poliţia a crezut iniţial că este vorba despre o sinucidere prin autoincendiere. Însă, după efectuarea necropsiei, medicii legişti au stabilit că „moartea a fost violentă, ca urmare a unei plăgi împuşcate cranio-cerebrale“. În plus, certificatul medico-legal arată că „celelalte leziuni de la nivelul capului au fost produse de un corp contondent, cele de la abdomen prin lovire de sau cu un corp dur, iar arsurile ar fi putut fi produse post-mortem“.

Taximetriştii constănţeni povestesc că Hary Băcanu staţiona foarte des în zona Bingo, la intrarea în Mamaia, şi că purta pistol. De altfel, unii dintre colegii săi susţin că ar fi auzit că victima făcea parte dintr-o reţea de traficanţi de maşini, ale cărei ramificaţii se întind până în Bulgaria. Momentan, poliţiştii constănţeni nu au nicio pistă în acest caz.

Ne puteți urmări și pe Google News