Evenimentul Zilei > Actualitate > Spune-ţi părerea despre noul evz.ro!
Spune-ţi părerea despre noul evz.ro!

Spune-ţi părerea despre noul evz.ro!

SCHIMBARE. Cititorii EVZ au posibilitatea ca, de astăzi, să lectureze ziarul preferat într-o variantă on-line mult mai accesibilă şi cu o mai bună organizare a informaţiei.

Noua vitrină a site-ului evz.ro, aşa cum ne place nouă să o numim, se păstrează dinamică, cu ştiri şi actualizări în timp real, dar punem accent şi pe subiecte exclusive şi de calitate. Astfel, evz.ro vine cu o imagine proaspătă, prietenoasă, aproape de utilizator, dar şi cu o abordare a unor teme de interes general, utile şi de bun-gust, axate pe viaţa oamenilor.
Evz.ro este un produs media la care vor contribui cu informaţii membrii echipei „Evenimentul zilei”, fie că aceştia lucrează pentru ediţia tipărită sau pentru cea on-line. Toţi vom avea un aport la crearea unei platforme de difuzare a ştirilor şi vom face, astfel, pasul pe care media românească îl aşteaptă – acela spre o redacţie integrată, devenind astfel primul ziar de calitate cu această structură.
Drept urmare, cititorii fideli ai evz.ro, şi nu numai, vor putea participa în scurt timp la o campanie inedită, unul dintre cele mai ambiţioase proiecte desfăşurate în media românească, în special în on-line. Dinamică, inovatoare, bazată pe date obiective şi interactivitate, implicând un volum de muncă însemnat şi o abordare de calitate, campania evidenţiază elementele pe care se bazează noua imagine a evz.ro.
Site-ul, în varianta cea nouă, http://beta.evz.ro, realizat împreună cu Arxia din Cluj-Napoca, va funcţiona în paralel cu vechiul site timp de aproximativ o săptămână.
Spuneţi-vă părerea despre noul evz.ro, iar noi vom ţine cont de sfaturile voastre pentru a face un site cu adevărat funcţionabil şi uşor de folosit.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News