Evenimentul Zilei > Actualitate > Reguli stricte la concertul Guns N’Roses
Reguli stricte la concertul Guns N’Roses

Reguli stricte la concertul Guns N’Roses

Organizatorii concertului Guns N'Roses din România au stabilit o serie de reguli care trebuie respectate de către toţi cei care doresc să participe la eveniment.

Prima dintre ele este interzicerea accesului în zona de concert cu aparate foto sau video. De asemenea, fanii formaţiei trebuie să aibă bilete achiziţionate numai de la distribuitorii autorizaţi şi să vină cât mai devreme la concert, pentru a evita formarea aglomeraţiei.

"Porţile se deschid la ora 17.00, urmând ca Danko Jones să urce pe scenă la ora 19.00, iar Guns N’ Roses la ora 20.30", anunţă organizatorii  D&D East Entertainment.

Accesul spectatorilor se va face pe baza unui bilet valid, pe baza căruia va putea intra o singură persoană, o singură dată.

"Biletul în baza căruia se face accesul trebuie păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. După acces, participanţii vor primi brăţări de diferite culori, în funcţie de tipul de bilet achiziţionat. Brăţările nu pot fi înstrăinate, rupte şi nu sunt transmisibile", mai precizează organizatorii.

Alte reguli:

  • Accesul publicului se va face prin intrarea dinspre Piaţa Presei Libere, iar pentru spectatorii care vin la concert cu maşina personală, accesul se va face prin parcarea B a Complexului ROMEXPO
  • Este interzis accesul în zona de concert cu obiecte precum: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare.
  • Nu este permis accesul cu umbrele. În caz de ploaie, spectatorii sunt rugaţi să folosească pelerine.
  • Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente.
  • Este interzis accesul cu orice tip de aparate foto (profesionale, semi-profesionale sau ne-profesionale) şi aparate de înregistrare audio-video.

Persoanele care nu respectă această regulă vor fi escortate în afara perimetrului de concert, iar imaginile sau înregistrările obţinute vor şterse din aparat.

  • Prezenţa copiilor sub 7 ani este strict interzisă
  • Publicul este rugat să nu vină la concert cu bagaje, genţi voluminoase sau lucruri de valoare.
  • Accesul copiilor sub 12 ani, nerecomandat
  • Din cauza zgomotului de mare amploare, organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor cu vârste mai mici de 12 ani.

"Spectacolul poate include şi puternice efecte de lumină, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. În situaţia în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia", mai avertizează organizatorii într-un comunicat.

Concertul Guns N’Roses va avea loc pe 21 septembrie, la Romexpo, şi face parte din turneul “Chinese Democracy World Tour”.

Biletele se distribuie în exclusivitate prin Reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi online pe www.eventim.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News