"Regele" a pierdut prima lupta

"Regele" a pierdut prima lupta

Gheorghe Hagi a debutat cu stangul aseara pe banca tehnica a Stelei.

In partida disputata la Kaprun, gruparea din Ghencea a fost invinsa de echipa cipriota Apoel Nicosia, scor 1-2. La meciul-revenirii, Rica Neaga a fost capitanul si omul de gol al echipei. Neaga a marcat in minutul 33, cu un sut plasat, in urma unei faze create de fostul rapidist Valentin Badoi.

„Si ce daca am pierdut un meci? Vad ridicandu-se o mare echipa!”, a declarat, zambind, patronul Gigi Becali. In schimb, „Regele” parea abatut: „Sunt multumit doar de primele 60 de minute. Rezultatul nu-mi convine, dar asta e. Am testat multi jucatori tineri si asta s-a vazut in jocul echipei”.

Steaua a inceput meciul de aseara in urmatoarea formula: Cernea - P. Marin, Ov. Petre, Baciu, Emeghara - Badoi, Lovin, Croitoru, G. Coman - Gurita, Neaga. In repriza secunda, la „ros-albastri” au mai evoluat Vatca, Nesu, Paraschiv, Bicfalvi, Ochirosii, Saban si Pintilii. Gigi Becali a vizionat meciul alaturi de bunii sai prieteni Viorel Hrebenciuc si Viorel Paunescu, acestia fiind flancati de numeroase rude ale machedonului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Inainte de startul partidei, Becali a vrut sa-i impresioneze pe austriecii aflati in tribune. Patronul stelist a incercat, in zadar, cateva giumbuslucuri cu balonul, dar acesta nu l-a ascultat. Pentru ca dublele nu i-au iesit si nici suturile la poarta n-au avut succes, Becali s-a multumit sa faca pase scurte cu jucatorii Paraschiv si Ochirosii.

Dupa ce s-a lasat pagubas de tentatiile dreptunghiului verde, seful din Ghencea a decis sa-si satisfaca macar stomacul. Gigi si-a cumparat doua sandviciuri, insa unul i-a cazut din maini. Impresionat de calitatea acestuia, Becali i-a cerut unei rude sa-i mai cumpere unul. „Bai, finule! Mai adu-i nasului un sandvici! Auzi? Mai ia si o apa plata!”, a tipat afaceristul din Pipera.