In partida disputata la Kaprun, gruparea din Ghencea a fost invinsa de echipa cipriota Apoel Nicosia, scor 1-2. La meciul-revenirii, Rica Neaga a fost capitanul si omul de gol al echipei. Neaga a marcat in minutul 33, cu un sut plasat, in urma unei faze create de fostul rapidist Valentin Badoi.

„Si ce daca am pierdut un meci? Vad ridicandu-se o mare echipa!”, a declarat, zambind, patronul Gigi Becali. In schimb, „Regele” parea abatut: „Sunt multumit doar de primele 60 de minute. Rezultatul nu-mi convine, dar asta e. Am testat multi jucatori tineri si asta s-a vazut in jocul echipei”.

Steaua a inceput meciul de aseara in urmatoarea formula: Cernea – P. Marin, Ov. Petre, Baciu, Emeghara – Badoi, Lovin, Croitoru, G. Coman – Gurita, Neaga. In repriza secunda, la „ros-albastri” au mai evoluat Vatca, Nesu, Paraschiv, Bicfalvi, Ochirosii, Saban si Pintilii. Gigi Becali a vizionat meciul alaturi de bunii sai prieteni Viorel Hrebenciuc si Viorel Paunescu, acestia fiind flancati de numeroase rude ale machedonului.

Inainte de startul partidei, Becali a vrut sa-i impresioneze pe austriecii aflati in tribune. Patronul stelist a incercat, in zadar, cateva giumbuslucuri cu balonul, dar acesta nu l-a ascultat. Pentru ca dublele nu i-au iesit si nici suturile la poarta n-au avut succes, Becali s-a multumit sa faca pase scurte cu jucatorii Paraschiv si Ochirosii.

Dupa ce s-a lasat pagubas de tentatiile dreptunghiului verde, seful din Ghencea a decis sa-si satisfaca macar stomacul. Gigi si-a cumparat doua sandviciuri, insa unul i-a cazut din maini. Impresionat de calitatea acestuia, Becali i-a cerut unei rude sa-i mai cumpere unul. „Bai, finule! Mai adu-i nasului un sandvici! Auzi? Mai ia si o apa plata!”, a tipat afaceristul din Pipera.