David Beckham evolueaza in prezent la echipa madrilena dar de luna viitoare va juca la formatia din SUA.

Presedintele gruparii Real Madrid, Ramon Calderon, a declarat, in week-end-ul trecut, ca gruparea pe care o conduce va face eforturi pentru a-l pastra pe Beckham.

Insa, potrivit The Sun, Real Madrid a discutat deja cu LA Galaxy si oferta pentru Beckham a fost respinsa imediat de americani.

Clubul din Madrid chiar a cerut gruparii LA Galaxy sa spuna un pret pentru Beckham, insa oficialii din Los Angeles nu au vrut sa accepte ideea unei astfel de tranzactii. Ei nu au agreat nici ideea ca Beckham sa fie imprumutat la Real Madrid pentru o perioada de pana la doi ani.

Calderon a afirmat ca i-ar placea ca Beckham sa ramana la Real Madrid.
"Suporterii il iubesc si mi-ar placea ca el sa ramana. In contractul cu LA Galaxy exista o clauza care ii permite jucatorului sa renunte. Trebuie sa studiem acea clauza si sa luam o decizie", a spus presedintele clubului madrilen.

Potrivit The Guardian, un purtator de cuvant al lui Beckham a declarat ca fotbalistul englez nu are nicio intentie sa renunte la contractul cu LA Galaxy. "David abia asteapta sa plece la Los Angeles", a precizat sursa citata.