Evenimentul Zilei > Actualitate > Reacția șocantă a lui Șerban Huidu în cazul tragediei din Retezat
Reacția șocantă a lui Șerban Huidu în cazul tragediei din Retezat

Reacția șocantă a lui Șerban Huidu în cazul tragediei din Retezat

Cunoscutul realizator de emisiuni tv Șerban Huidu le-a dat un raspuns răspicat celor care i-au tot cerut să-și spună opinia în ce privește drama din munții Retazat, soldată cu moartea a doi copii alpiniști, având în vedere, probabil faptul că și el a fost victima unui dramatic accident montan.

Este vorba despre un accident produs la schi în Austria, în decembrie 2010, în urma căruia Huidu a fost internat în stare gravă, cu hemoragie craniană. Zece luni mai târziu, realizatorul de televiziune, acum în vârstă de 40 de ani, a provocat un accident rutier pe DN1 în zona localității Timișu de Sus, județul Brașov, soldat cu 3 morți.

Redăm integral postarea lui Șerban Huidu de pe Facebook:

“Sunt „somat” să scriu ceva despre accidentul de alpinism (chiar la modul: „de ce nu zici, nene, de nemernicu’ ăla care şi- a omorat copilul pe munte?”)

Şi cred aşa:

1. Din respect pentru drama oamenilor, putem să facem un singur lucru decent: sa tăcem.

2. Nu ma pricep la alpinism, nu am urcat in viata mea un perete de un metru, deci… cum naibii aş putea să îmi dau eu cu părerea despre trasee, reguli, etc? 99% dintre romanii de pe Facebook par a fi specialişti ,peste noapte, în domeniu. Haideţi să ne regăsim omenia şi, daca putem, sa punem umarul sa nu se mai întample asta!

Spre exemplu, putem sa ne educam si sa invatam să respectăm reguli. Azi am ajuns pe un drum închis, bariera coborata. Vreti să ştiţi câţi deştepti de soferi o ocoleau? Toţi guralivii aia de pe Facebook”.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News