Legătura celor doi dura de aproximativ 5 ani, dar ceea ce nu ştiau fanii lor este că nu a fost una dintre cele mai armonioase şi liniştite.

La această atmosferă se pare că au „contribuit” părinţii cântăreţei – cunoscuţi ca nişte oameni foarte apropiaţi de religie – şi chiar fanii.

Cel puţin asta se susţine în articolul cancan.ro: „Având în vedere diferența de vârstă și modul în care au ajuns să fie o pereche, la începutul relației cei doi au fost condamnați de toată lumea.

Părinții Lidiei nu au vrut să îl cunoască pe Răzvan. Pastor la biserica penticostală „Emanuel”, din Deva, tatăl Lidiei Buble nu le-a dat niciodată binecuvântarea celor doi îndrăgostiți.

De altfel, părinții solistei nu l-au cunoscut personal pe Răzvan nici până în ziua de astăzi.”

Conform sursei citate, în ruptura celor doi au contat şi atacurile din mediul online, dar şi bârfele ţesute în showbiz cu privire la relaţia lor:

„Atacurile din mediul online

De mai bine de cinci ani, Lidia primește aproape în fiecare zi mesaje ostile în mediul online, indiferent ce ar posta, deși artista are o atitudine caldă față de fani mereu.

I s-a reproșat că «i-a spart casa lui Răzvan», «că trăiește în concubinaj», că «a lăsat doi copii fără tată», asta deși Răzvan a rămas într-o relație apropiată cu Ianca și cu Tudor, copiii lui.

De cele mai multe ori a răspuns, de multe ori a preferat să tacă, însă acum, odată cu anunțul despărțirii, a decis să își dezactiveze opțiunea de a primi comentarii la postările din Instagram.

Nici părinții artistei nu au fost iertați de fani

Mai mult, jignirile din mediul online s-au mutat și la părinții Lidiei. «Au fost foarte multe critici legate de relaţia mea cu Răzvan.

Ai mei au foarte mare încredere în mine, însă. Ei ştiu ce au crescut acasă. Au început să-i deranjeze şi pe ei în momentul în care au început să-i sufoce cu tot felul de telefoane, scrisori şi poze.

Atunci, da, nu le convenea. Pentru ei a fost greu pentru că sunt nişte oameni simpli, foarte credincioşi şi lor le place să stea aşa mai feriţi de viaţa asta de celebritate.

De foarte multe ori s-a sunat acasă la mine. Mami şi tati sunt nişte persoane foarte deschise şi au vorbit frumos, aşa că de fiecare dată nu au fost probleme, dar evident nu s-au simţit bine.

Încercau să-i provoace şi de multe ori le vorbeau şi foarte urât despre mine ca om. Îţi dai seama că orice părinte este afectat când copilul lui este bombordat din toate părţile.

Ziceau ceva de genul că «fata dumeavoastră a stricat casa, că şi-a băgat nasul unde nu-i fierbe oala», dar ai mei, mama, tata şi fraţii mei mă cunosc foarte bine încât ştiu că nu aş face niciodată vreun rău nimănui», povestea Lidia Buble.”

Ce mesaj a postat Răzvan Simion după despărţirea de Lidia Buble?

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient.

Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea.

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat”, a transmis recent unul dintre prezentatorii emisiunii matinale de la Antena 1, „Neaţa cu Răzvan şi Dani”.