Răzvan Lucescu i-a trimis la plimbare pe Bornescu, Costin Lazăr şi pe Răduţă

Răzvan Lucescu i-a trimis la plimbare pe Bornescu, Costin Lazăr şi pe Răduţă

Răzvan Lucescu a început deja curățenia la Rapid: i-a pus pe liber pe Mircea Bornescu, Costin Lazăr și pe Lucian Răduță.

Cei trei jucători s-au prezentat în această după-amiază la reunirea echipei giuleştene, dar, după o discuţie purtată cu antrenorul Răzvan Lucescu, au părăsit baza „Pro Rapid”. Răzvan Lucescu a condus astăzi primul antrenament în noul său mandat la Rapid. Fostul selecţioner nu i-a avut la dispoziţie la această şedinţă de pregătire pe străinii din lot, care, la fel ca şi în iarnă, vor sosi câteva zile mai târziu, şi nici pe Cristian Oros şi pe Dan Alexa, care au fost plecaţi cu echipa naţională a României în turneul din America de Sud. Din acest motiv, cei doi au primit vacanţă până pe 24 iunie. În schimb, a fost prezent Ciprian Deac, mijlocaş împrumutat în această vară pentru un sezon de la formaţia germană Schalke 04.

Portarul Mircea Bornescu, mijlocaşul Costin Lazăr şi atacantul Lucian Răduţă s-au prezentat astăzi la baza „Pro Rapid”, la reunirea formaţiei giuleştene, dar nu s-au antrenat împreună cu ceilalţi jucători. Cei trei au purtat o discuţie cu Răzvan Lucescu, după care au părăsit cantonamentul Rapidului. „Costin Lazăr este jucătorul Rapidului până pe 30 iunie. Noi i-am făcut o ofertă de prelungire a contractului pe care, dacă ar fi acceptat-o, ar fi devenit cel mai bine plătit jucător de la Rapid. Se pare însă că el are o altă părere. În privinţa lui Bornescu nu s-a luat încă nicio decizie. Vom avea o decizie atât cu el, cât şi cu Dani Coman şi cine va accepta statutul pe care i-l va impune antrenorul la echipă, va rămâne”, a spus preşedintele Dinu Gheorghe astăzi, în conferinţa de presă în care Răzvan Lucescu a fost prezentat ca antrenor al echipei Rapid. „Pepe” Bornescu ar putea ajunge la rivala Dinamo, iar Costin Lazăr este dorit de CFR Cluj, dar și de o formație din Grecia. Fost căpitan al giuleștenilor, Lazăr nu era unul dintre preferații lui Lucescu jr., care-l evita mereu când făcea selecția la națională.

Ne puteți urmări și pe Google News