Răzbunarea lui Şumudică: 2-0 cu Astra

Răzbunarea lui Şumudică: 2-0 cu Astra

FC Braşov a învins în această după-amiază echipa Astra Ploieşti, într-o partidă contând pentru etapa a 16-a a Ligii I la fotbal.

Meci special astăzi la Braşov pentru Marius Şumudică. Plecat cu scandal de la Astra, antrenorul Braşovului a jubilat la finalul meciului câştigat de echipa sa.

Victoria echipei FC Braşov a fost înlesnită şi de faptul că Astra a fost nevoită să joace multă vreme în inferioritate. Miranda a fost eliminat încă din minutul 13, după un duel cu Machado.

Cu un sfert de oră înainte de final, N'Doye a văzut şi el cartonaşul roşu pentru un fault la Chipciu. "S-a dovedit şi astăzi că există un Dumnezeu şi în viaţă le aşază pe toate cum ştie mai bine. Peste tot pe unde am fost nu au rămas lucruri neplătite. M-a ajutat întotdeauna. Din punctul meu de vedere, Braşovul ca şi lot este mult peste Astra, nu ajungem întâmplător în faţa porţii. Mă ajută oricum foarte mult faptul că am jucători inteligenţi, care prind foarte repede ceea ce le cer", a spus, la final Marius Şumudică.

Ne puteți urmări și pe Google News

FC Braşov - Astra 2-0 Marcatori: Moutinho (18) / B. Miguel (36-autogol)

Braşov: Felgueiras - Ciupe, Machado, Cr. Munteanu, Distefano - Viveiros, Bruno Madeira (Stângă '71), Cristescu, Chipciu - Pedro Moutinho (Toloza '79), Buga (Hadnagy '50) Antrenor: Marius Şumudică

Astra: Silviu Lung Jr. - Mihalache, Găman, Goian, Junior Morais - Tigoianu (Rusu '65), Seto, N'Doye, Ţigănaşu (Bruno Miguel '22, Stan '48) - Băjenaru, Miranda Antrenor: Tibor Selymes Arbitri: Istvan Kovacs - Cătălin Savu, Marius Nicoară - Sorin Antonie