Evenimentul Zilei > Actualitate > RĂZBOIUL DIASPOREI, Riceard vs. Willliam. Senatorul Badea răspunde acuzațiilor deputatului Brînză
RĂZBOIUL DIASPOREI, Riceard vs. Willliam. Senatorul Badea răspunde acuzațiilor deputatului Brînză

RĂZBOIUL DIASPOREI, Riceard vs. Willliam. Senatorul Badea răspunde acuzațiilor deputatului Brînză

Senatorul Viorel Riceard Badea, despre care președintele PDL Diaspora, William Brînză, a spus că singurul său proiect este starea de ebrietate, i-a transmis acestuia că viciul îi este străin și îl acuză pe acesta că a declanșat un "jihad mediatic" împotriva sa, răspândind informații false.

"William Brînză a remis mass-media un comunicat de presa care conține jigniri și acuze grave și nefondate la adresa mea(…) Reacția domnului deputat nu mă surprinde deoarece aberațiile pe care le susține  au mai fost vehiculate de «locotenenții» domniei sale încă de acum doi ani, fapt ce m-a determinat să intru în opoziție în propriul partid cu un coleg cu care ar fi trebuit, în condiții normale, să întemeiez o construcție politică solidă în interesul românilor de pretutindeni", susține Riceard Viorel Badea.

Potrivit acestuia, "comportamentul necontrolat" al deputatului PDL este " măsura disperării sale, răcnetul leului care se simte încolțit și care este conștient că funia a ajuns la par".