Evenimentul Zilei > Actualitate > Raț: „Rayo joacă un fel de tiki-taka, iar asta mi se potrivește”
Raț: „Rayo joacă un fel de tiki-taka, iar asta mi se potrivește”

Raț: „Rayo joacă un fel de tiki-taka, iar asta mi se potrivește”

Internaționalul român se declară încântat de transferul la formația spaniolă Rayo Vallecano.

„Soluța Rayo a apărut de ceva timp. Am fost în discuții cu mai multe cluburi și am fost încântat să merg la Rayo Vallecano, pentru că vreau să-mi încerc șansa și în Primera Division, să văd cum e în Spania.
Este presiune, pentru că situația echipei (n.r. – care se află pe penultimul loc în clasamentul din Primera Division) nu este deloc roză. Nu suntem însă foarte departe de locul 12, unde se află Elche, care are 25 de puncte. Sunt cinci puncte diferență, deci două victorii legate ar fi două guri de aer de care am avea nevoie. Orice se poate întâmpla, încă mai sunt meciuri de jucat.
Din câte ştiu, Rayo Vallecano este o echipă care are posesie şi care, într-adevăr, poate n-are avut cele mai bune rezultate, dar la capitolul posesie stă foarte bine, ceea ce este îmbucurător pentru mine. Este o echipă care joacă un fel de, să zicem, tiki-taka, un fotbal scurt cu pase scurte, nu cu pase lungi. Pe mine asta mă bucură, pentru că am jucat foarte mult la Şahtior cam în acelaşi stil şi cred că mi se potriveşte”, a declarat Raț, la Digi Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: