Randi: "Nu apar în reviste de scandal"

Randi: "Nu apar în reviste de scandal"

Tocmai s-a lansat într-o carieră separată de Morandi. Randi însă nu se teme; are idei pentru toată lumea.

Cântăreţul, pe numele său adevărat Andrei Ropcea, a ieşit din anonimat odată cu proiectul pe care l-a început alături de Marius Moga, poate unul dintre primele fenomene dance din România care a străpuns lumea muzicală din străinătate.

Primul album Morandi, lansat în 2005, a câştigat într-un timp foarte scurt publicul de partea lui. După şase ani de zile şi multe hituri, Andrei a hotărât să promoveze şi jumătatea mai necunoscută a duo-ului. Single-ul "Anybody" a fost lansat în toamnă.

Randi a vorbit pentru EVZ despre cum se descurcă în noua sa carieră solo.

Ne puteți urmări și pe Google News

EVZ: Cum o să împarţi timpul între Morandi, proiectul solo şi celelalte proiecte? Randi: Am multă imaginaţie, deci apropo de creaţie nu o să fie sigur probleme. Am idei şi pentru Mishelle, şi pentru Shaka Muv, şi pentru Morandi şi pentru mine. În ceea ce priveşte timpul, deocamdată mă descurc. Vom vedea cum o să fie când vor apărea şi alte proiecte.

Cariera ta a fost ridicată de colaborarea cu Marius Moga. Crezi că ai fi avut la fel de mult succes pe cont propriu? Nu ştiu dacă parcursul meu ar fi fost acelaşi. Înclin să cred că nu, dar cine ştie? Succesul e imprevizibil. E clar că alăturarea cu numele lui mi-a adus multă notorietate şi îi mulţumesc mult pentru asta.

Există vreo fată în viaţa ta care te inspiră? Există o fată în viaţa mea, însă asta e tot ce o să vă spun. Niciodată nu am vorbit despre ceea ce se ascunde în spatele vieţii mele artistice. Cred că muzica şi mesajul ei sunt singurele care ar trebui să conteze pentru oamenii de acasă. Cum te împaci cu celebritatea? Nu sunt mereu în atenţia oamenilor şi nici nu îmi doresc. Nu apar în reviste de scandal, nu frecventez cluburi de fiţe sau evenimente mondene, prin urmare, nu sunt celebru, deci nici nu prea am cu ce ma împăca.

Muzica dance din România se orientează spre străinătate? De ce? Te-ai gândit vreodată să cânţi şi în limba română? Muzica din România s-a orientat întotdeauna către afară. Până acum nu au existat posibilităţile pe care le avem în acest moment. Abia acum realizăm că avem ceva ce nu au ceilalţi, dar habar nu am ce. Am avut mereu impresia că muzica sună mai bine cântată în engleză aşa că până acum nu m-am gândit să cânt şi în limba română. Totul depinde de inspiraţie, dacă voi simţi că un mesaj sună mai bine în limba română, aşa o să rămână. Nu o să se plictisească românii de abundenţa de piese dance? Muzica mea se poate încadra mai mult în genul pop decât în dance. Bineînţeles că în ritmul ăsta o să urâm muzica dance pentru că apar în fiecare zi artişti şi dj-i noi. Întrebarea este: au toţi ceva de spus prin muzica lor sau au intrat în joc doar pentru bănuţi? <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/miJBfX2DXp4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> "Sunt parte din Morandi şi lumea o să mă asocieze toată viaţa cu proiectul cu care am devenit cunoscut." RANDI, muzician