Evenimentul ZileiPoliticaRaluca Turcan lansează nucleara înainte de alegeri. „Suntem sub asediu de informații false”

Raluca Turcan lansează nucleara înainte de alegeri. „Suntem sub asediu de informații false”

Raluca Turcan lansează nucleara înainte de alegeri. „Suntem sub asediu de informații false”
Vicepremierul Raluca Turcan, a afirmat, luni, că PNL se află sub „asediu de informații false” din partea PSD, la turul doi al alegerilor prezidenţiale ce vor avea loc duminică, 24 noiembrie.

„Suntem sub asediu de informații false. PNL a ajuns la guvernare ca să aducă bunăstare. Să clonezi pagina de Facebook a ministrului Finanțelor este o dovadă de tupeu. Dăncilă este candidatul unui partid care a confiscat agenda parlamentară cu agenda infractorilor. Evident că în campania electorală nu poți să ridici alte teme. Ce ar putea să spune doamna Dăncilă în campanie? Că e consensuală? Trei ani de zile a ascultat niște voci, cu cască sau fără, indiferent cine îi sufla ei în conferințele de presă. Indiferent de poziția ei în raport cu Liviu Dragnea, ea este produsul lui (…) N-au niciun motiv românii să nu meargă la vot. Dimpotrivă. Românii trebuie să meargă la vot. Pentru că dacă doamna Dăncilă va lua 30-35% la vot, va merge în partid și le va spune colegilor ei că este o lumină, că ei au luat 25%. Ar fi o greșeală ca acum, când putem să reducem PSD condus greșit de Viorica Dăncilă la tăcere, la penitență (…) Klaus Iohannis nu refuză dezbaterea, ci refuză dezbaterea cu Viorica Dăncilă, un exponent al unui partid care a amenințat democrația zi de zi”, a afirmat Raluca Turcan.

De asemenea, Raluca Turcan a afirmat că la turul doi al alegerilor prezidenţiale se bazează pe voturile din diaspora

„Eu cred că lumea va ajunge la vot. Diaspora are din nou trei zile de vot. Nu ne bazăm doar pe diaspora, ci pe toți românii. În țară, alegerile au fost organizate corect, fără incidente. Eu nu cred că acum un om se poate lăsa manipulat de un fariseu, de un om care face acest joc. Și-a dat de nenumărate ori examenul competențelor pe care le are. Nu mai e un secret pentru nimeni cine este doamna Dăncilă. Vorbim de un om cu niște oameni în jurul domniei sale care au confiscat puterea de decizie spre interese ticăloase”, a mai declarat Raluca Turcan.

„Să stai în Opoziție, să vezi ce fac cei care au preluat Puterea, să vii cu soluții alternative și să nu mai greșești, asta înseamnă penitența”, a mai spus Raluca Turcan, potrivit g4media.ro


Accesează: