Deputatul PDL și-a exprimat, totodată, dezaprobarea față de decizia președintelui PNL, Crin Antonescu, de a comenta respectivele imagini în direct, la Antena 1. Raluca Turcan a calificat emisiunea respectivă drept "o mizerie politică, pentru că jurnalism nu se poate numi, din care am aflat ca dl. Antonescu se înfierbântă când vede bărbați la vestiare".
"Faptul că dl Antonescu a ajuns să se hlizească într-un mod complice, cu replici de cocotă, la un show de noapte, dă masura inteligenței sale politice. Showul de la Antena 1 ni l-a arătat pe Crin Antonescu așa cum este: gol de conținut, iresponsabil și disperat să câștige audiență", spune Raluca Turcan. Totodată, aceasta i-a recomandat președintelui PNL să-și aleagă mai bine sfătuitorii. "Crin Antonescu ar trebui să se întrebe dacă persoana care l-a sfătuit să faca audiență la showul de noapte al Antenei 1 nu urmărește ca PNL să aibă un lider slab și compromis", a comentat ea.
"O mizerie politică, pentru că jurnalism nu se poate numi"

De asemenea, Raluca Turcan, care este președintele Comisiei pentru cultură, arte și mass-media a Camerei Deputaților, crede că "trebuie discutate niste limite pentru modul în care televiziunile se ascund în spatele ideii de jurnalism ca să faca atacuri la persoană". "Transmiterea pe post a unei înregistrări din spațiul privat al unui om nu are nimic de-a face nici cu informarea, nici cu critica la adresa oamenilor politici. Este doar o mizerie politică, pentru că jurnalism nu se poate numi, din care pierde și presa, care ar trebui să informeze, pierd și politicienii, care ar trebui să acorde atenție presei, pierd și românii, care au nevoie ca mass-media să discute teme reale".
CITIȚI ȘI:

  • Crin Antonescu: "Ar fi fost mai înțelept să nu comentez filmul cu Emil Boc"
  • Politica haznalei: Antonescu pentru noi este Vadim Tudor doi