Evenimentul Zilei > Monden > Raluca și Pepe s-au împăcat. Dar cu bani. Care e suma plătită
Raluca și Pepe s-au împăcat. Dar cu bani. Care e suma plătită

Raluca și Pepe s-au împăcat. Dar cu bani. Care e suma plătită

Raluca Pastramă nu a putut prezenta în instanță motive suficiente pentru a-i convinge pe judecători că soțul Pepe a bătut-o și se impune prelungirea ordinului de protecție.

S-a afirmat că artistul ar fi bătut-o pe mama fetițelor sale, iar aceasta a fost motivul pentru care Raluca a solicitat ordin de protecție.

După ce Pepe a anunțat că el și Raluca nu mai formează un cuplu de ceva timp, o nouă informație a zguduit showbiz-ul monden atunci când în presă au apărut imagini în care Pepe ar fi fost violent cu fosta soție. Raluca Pastramă ar fi fost agresată de Pepe în urmă cu câteva zile. La scurt timp după incident, soția artistului a mers la Institutul Național de Medicină Legală pentru eliberarea unui certificat medico-legal și a depus plângere împotriva lui Pepe pentru loviri și alte violențe.

Pepe în schimb, a afirmat că motivul real al despărții nu este câtuși de puțin bătaia că faptul că a aflat ca Raluca îl înșală. El spune că a a aflat de la un jurnalist că soția sa a fost cu amantul la munte. Mai mult a făcut propriile investigații și a constatat că acest fapt este real.

Ea a renunțat la ordinul de protecție, așa cum se arată într-o decizie a instanței, iar acum este obligată la plata cheltuielilor de judecată.

Soluția pe scurt:

În baza art. 43 din Legea nr. 217/2003 raportat la art. 406 Cod procedura civila, ia act de renunțarea reclamantei la judecarea cererii de chemare în judecata formulata Ministerul Public Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, privind pe reclamanta Pascu Raluca Florentina în contradictoriu cu pârâtul Pascu Nicolae Ionuț.

Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată, din care onorariul în cuantum de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a pârâtului, Tacu V.N. Nicolae-Valetina, și onorariul de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a reclamantei, Panfiloiu D.Luminita-Rodica.

Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Judectoria Sectorului 2 București.”, se arată în decizia instanței, scrie Cancan.