Raluca Pastramă i-a spus lui Pepe cine e bărbatul cu care l-a înşelat! Seism în showbiz

Raluca Pastramă i-a spus lui Pepe cine e bărbatul cu care l-a înşelat! Seism în showbiz

Ce se întâmplă acum între Pepe şi Raluca Pastramă transformă un divorţ liniştit într-un război din ce în ce mai dur şi dus cu toate armele, inclusiv în presa tabloidă, care a publicat recent o dovadă a infidelităţii fostei soţii a cântăreţului.

Jurnaliştii de la spynews.ro au publicat recent un document pe care Pepe l-a depus în instanţă şi în care explică modul în care Raluca Pastramă i-a recunoscut că l-a înşelat cu un alt bărbat. Ce-i drept, ea a confirmat doar că a fost cu respectivul la munte şi că doar ar fi flirtat. Chiar dacă-i numai asta, deşi pare greu de crezut, tot infidelitate se numeşte…

la început, informaţia i-ar fi fost livrată lui Pepe de un jurnalist de investigaţii, dar artistul a refuzat să dea crezare, bănuind că la mijloc nu este decât dorinţa de a genera ştiri despre viaţa lui de cuplu. Totuşi, uşor, uşor, lucrurile au început să se lege şi Pepe a ajuns la concluzia că femeia care i-a fost alături 8 ani şi i-a dăruit două fetiţe trăia într-adevăr o aventură extraconjugală. Sunt detalii incendiare, care spun tot ce era de spus despre acest divorţ.

Raluca Pastramă vs. Pepe, divorţ cu scandal

Amintim că recent, Raluca Pastramă a solicitat ordin de protecţie împotriva artistului, motivând că acesta ar fi agresat-o fizic. la sfaturile avocaţilor săi, Pepe a reacţionat rapid şi depus o contestație în instanță împotriva ordinului de restricţie. Aşa a ieşit la iveală faptul că bruneta a simţit nevoia unor senzaţii tari în afara căminului conjugal.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta în data de 08-09 2020 a fost în compania unui alt bărbat din Poiana Brașov în complexul… și a altor persoane. Ea m-a întrebat daca asta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens.

La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene. Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistul, observând că soția mea urmărește frecvent pagina de Instagram a domnului… și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați”, a scris Pepe în contestaţia depusă în instanţă şi obţinută de spynews.ro.

Raluca Pastramă a avut un plan bine ticluit

„Tot la acel moment am analizat discuțiile anterioare cu soția mea și mi-am amintit că aceasta în data de 06.11.2O2O mi-a solicitat roţile de iarnă de la autoturism motivând că se strica vremea. De asemenea, mi-am amintit că fetițele au stat la mine acasă din data de 06.11.2O2O până în data de O8.11.2O2O, aceastea dorind să rămână în continuare însă mama lor nu a fost de acord și le-a luat.

Pentru a putea verifica în integralitate cele sus menționate, tot în data de 19.11.2O2O m-am îndreptat către stadionul Dinamo unde fetițele aveau ora de tenis, dorind să vorbesc cu soția mea şi să clarific subiectul spus de jurnalist. Aici, am dat de soția mea vorbind la telefon în mașină și închizând instant când m-a văzut, fiind agitata.

Am urcat în mașină, am salutat-o, am întrebat-o de fetițe și i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalist, argumentându-i că trebuie să ştiu adevărul ca să nu spun lucruri care pot să nu fie adevărate. Aceasta a devenit și mai agitata, iar la întrebarea mea daca ea cunoaște o persoană pe nume…, a răspuns sec: «Da. De la munte.»”, a mai spus Pepe în documentul citat.

Pepe a rămas şocat când a aflat

„La auzul acestor vorbe nu știam ce să cred. Eu cunoșteam că programul său era cu fetițele și nu a fost vorba că pleacă la munte, solicitând explicații în acest sens întrucât rezulta în mod vădit o infidelitate recunoscută şi mai mult decât atât a lăsat fetiţele nesupravegheate.

Discuția dintre noi a devenit un pic mai aprinsă în momentul în care soția mea mi-a confirmat faptul că într-adevăr în data de 08-09.11.2O2O a plecat la munte petrecând cu o gașca de prieteni, printre care și… cu care deja flirtează. Aceasta fiind agitată și începând să mă jignească, spunând că nu este treaba mea ce face ea cu viața ei.

(…) Precizez faptul că, pe fondul acestor discuții soția mea m-a înjurat, m-a jignit, m-a scuipat, încercând prin acest comportament să mă provoace, însă acest plan nu i-a reușit, eu păstrându-mi calmul și neluând în seamă toate cele spuse și primite de la ea”, a mai dezvăluit Pepe în documentul depus de apărătorii lui în instanţă.

sursa: spynews.ro