Primele declarații. Pepe rupe „gura târgului”. A bătut-o sau nu pe Raluca?

Primele declarații. Pepe rupe „gura târgului”. A bătut-o sau nu pe Raluca?

Pepe a făcut primele declarații în legătură cu presupusa bătaie pe care i-ar fi dat-o Ralucăi Pastramă la scurt timp după anunțul divorțului.

Pepe a fost acuzat de Raluca Pastramă că ar fi bătut-o de față cu cele două fetițe pe care le au împreună. Apoi, partenera lui a cerut un ordin de restricție pe numele artistului.

Pepe face acum primele declarații despre acuzațiile ce i-au fost aduse.

„Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi… Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești. În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență”, a declarat Pepe.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pepe a bătut-o pe Raluca

Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă după o ceartă în plină stradă. Potrivit Cancan, în urmă cu doar câteva zile, Raluca Pastramă a deschis o acțiune în instanță împotriva lui Pepe, pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 din București, având ca obiect emiterea unui ordin de protecție. Totul ar fi pornit de la niște mesaje de amenințare pe care Raluca Pastramă le-a primit din partea artistului.

La sfârșitul săptămânii trecute, Raluca Pastramă și-a dus fetițele la o bază sportivă din Capitală pentru cursurile de tenis. La scurt timp, însă, Pepe și-a făcut apariția la fața locului. Cei doi soți ar fi avut un schimb de replici aprins, iar artistul n-a mai rezistat și a răbufnit.

După discuția aprinsă, potrivit surselor citate, Raluca Pastramă a fost agresată de Pepe, chiar în fața celor două fetițe pe care le au împreună. Fără să stea pe gânduri, după ”corecția” primită, aceasta s-a dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru eliberarea unui certificat medico-legal. Apoi, s-a prezentat la sediul poliției pentru a depune plângere împotriva lui Pepe pentru loviri și alte violențe.

După episodul traumatizant, petrecut chiar sub privirile copiilor, bruneta ar fi luat o decizie radicală. Raluca și-a contactat avocații și este hotărâtă să obțină custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are împreună cu Pepe, scrie RomaniaTV.