Dialog tensionat între Pepe și Raluca. Ce ar fi provocat scandalul uriaș

Dialog tensionat între Pepe și Raluca. Ce ar fi provocat scandalul uriaș

Despărțirea dintre Pepe și Raluca a lăsat urme adânci. În urma unui dialog scurt între cei doi au apărut tensiuni uriașe, rezolvate de Pepe cu niște lovituri, conform presei. Evenimentele ar fi avut loc în curtea clubului Dinamo.

Au fost probleme uriașe între Pepe și Raluca, iar neînțelegerile accentuate au dus la divorț. Tensiunile sunt uriașe și se pare că Pepe ar fi avut o discuție aprinsă cu fosta parteneră, care s-a lăsat cu o agresiune fizică.

În urmă cu câteva zile, Raluca a mers la clubul Dinamo, cu cele două fete, Rosa și Maria, care se inițiază în tainele tenisului.

Ne puteți urmări și pe Google News

În timp ce se afla în Ștefan cel Mare, ea a fost sunată de Pepe, care a întrebat-o unde este. Cântărețul a fost nemulțumit de răspunsul primit și a descins la clubul Dinamo.

Artistul ar fi fugit de la locul scandalului

Discuția dintre cei doi a avut loc pe un ton aprins, sub privirile copiilor și se pare că Pepe, mai întâi, a strâns-o de gât pe Raluca, după cum titrează cancan.ro. „Furios, artistul nu s-ar fi oprit aici, căci, la un moment dat, ar fi smucit mâna soției sale și ar fi lovit-o de mașină, cu forța.

Ulterior, Pepe ar mai fi lovit-o o dată pe Raluca, cu podul palmei, peste față, pentru a nu-i lăsa urme. Încă un amănunt șocant ar fi că, imediat după ce a comis aceste fapte oribile, Pepe ar fi fugit de la fața locului”, mai scrie sursa citată. Totul s-a petrecut în timp ce fetele se aflau pe terenul de tenis alături de antrenorul lor.

Șocată de ce i s-a întâmplat, Raluca ar fi apelat la avocați și le-a transmis că vrea să obțină custodia exclusivă a celor doi copii.  De asemenea, ea a deschis o acțiune în instanță împotriva fostului soț, care se află pe  rolul Judecătoriei Sectorului 2 din București și are ca obiect emiterea unui ordin de protecție.

Pepe spunea că nu mai există tensiuni

Pepe și Raluca s-au certat și despărțit după opt ani de căsătorie. Cântărețul spunea că, în ciuda separării, se înțelege bine cu fosta parteneră și între cei doi nu mai există tensiuni.

„Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…)

Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, afirma Pepe.