Evenimentul Zilei > Monden > Pepe, ruinat. E incredibil cum a ajuns în această situație
Pepe, ruinat. E incredibil cum a ajuns în această situație

Pepe, ruinat. E incredibil cum a ajuns în această situație

Cântărețul a investit masiv într-un local din centrul Capitalei, iar acum se vede nevoit să privească dezastrul.

Cine are ghinion în dragoste are noroc la bani. Butada cunoscută în popor nu se verifică la Pepe, în această perioadă foarte agitată pentru artist. El s-a despărțit de soția sa, Raluca, și se pare că și afacerile îi merg prost.

Și asta pentru că o mare investiție, de circa 500.000 de euro, un club de lux din Capitală, aflat pe Calea Victoriei, este închis, la fel ca celelalte localuri de profil, din cauza măsurilor restrictive luate de autorități în timpul pandemiei de coronavirus.

Sute de mii de euro pierduți

Și Pepe se numără printre patronii de localuri care pierd bani în fiecare zi în care afacerea este blocată și nu produce plusuri la capitolul financiar. Până acum, pagubele ar ajunge la câteva sute de mii de euro, conform cancan.ro.

Despărțirea dintre Pepe și Raluca, după opt ani de relație, a fost un adevărat șoc pentru lumea mondenă românească. Existau neînțelegeri de de mai multă vreme între cei doi, așa că divorțul a fost inevitabil. Cântărețul a fost cel care a dat vestea publicului larg.

Paradoxal: după despărțire se înțeleg mai bine

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, a afirmat Ionuț Pascu alias Pepe.

El a mai explicat că, paradoxal, după decizia despărțirii se înțelege mai bine cu Raluca, pentru că tensiunile au mai fost dezamorsate. „Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor”.