Bomba bombelor. Pepe și Daniela Crudu, întâlnire în toiul nopții

Bomba bombelor. Pepe și Daniela Crudu, întâlnire în toiul nopții

Este posibil ca Pepe să treacă mai repede decât ar fi crezut lumea peste separarea de Raluca Pastramă. Deja se întâlnește cu altă femeie?

Chiar dacă nici nu au divorțat bine, gurile rele deja au început să vorbească despre următoare femeie din viața lui Pepe. La acest moment toată lumea crede că Daniela Crudu va fi cea alături de care Pepe își va găsi din nou fericirea.

Cu toate astea, până acum sunt doar ipoteze și nimic demonstrat, deși celebrul cântăreț s-a întâlnit cu Daniela în intimitatea studioului său.

Au început deja să apară zvonuri despre Pepe și Daniela Crudu, după ce cântărețul a invitat-o pe aceasta și pe sora ei la studioul lui după ce s-a separat de soție.

Ne puteți urmări și pe Google News

Daniela și Ana Crudu au fost invitate la „barul” lui Pepe, locul de unde acesta transmite pe Youtube pentru fanii lui, cu câteva zile înainte ca solistul să anunțe că s-a separat de Raluca și că nu mai locuiește cu aceasta de două săptămâni.

A fost o seară magică pentru Pepe și Daniela Crudu, care s-au simțit excelent împreună și au făcut glume cu tentă sexuală, fără nici o perdea. Daniela a reușit să-l scoată pe Pepe din starea proastă pe care o afișa de ceva vreme inclusiv pe Youtube și să-i pună acestuia zâmbetul pe buze.

Ceea ce nu s-a văzut prea bine pe ecran a fost modul în care Daniela a venit la ”întâlnirea” cu Pepe. Aceasta a purtat o rochiță scurtă și strânsă pe corp, cu un decolteu generos, care să-i pună în valoare formele spectaculoase.

Până aici, nimic special, pentru că Daniela este o tipă care oricum se îmbracă sexy, te face să râzi și nu se ferește de glumele cu un conținut sexual ridicat. În plus, Pepe și Daniela se știu de multă vreme, au fost colegi și dacă ar fi fost să se întâmple ceva între ei, probabil că s-ar fi întâmplat deja, scriu jurnaliștii de la Wowbiz.