Radu Stroe şi Matei Agathon, audiaţi

Radu Stroe şi Matei Agathon, audiaţi

Senatorul liberal Radu Stroe şi Dan Matei Agathon, fostul ministru PSD al turismului, au fost audiaţi ieri de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în legătură cu transferurile de fotbalişti pentru care 10 patroni de cluburi şi impresari au fost puşi sub urmărire penală.

Cei doi au fost membri ai Consiliului de Administraţie de la FC Dinamo acum câţiva ani, în perioada în care clubul a efectuat mai multe transferuri aflate astăzi în ancheta DNA. Primul audiat a fost Dan Matei Agathon.

Acesta a părăsit sediul DNA după aproximativ o oră şi a declarat că membrii Consiliului de Administraţie, dintre care făcea şi el parte, nu aveau nicio atribuţie cu privire la transferul jucătorilor. El şi-a exprimat convingerea că şefii dinamoviştilor n-au comis ilegalităţi. „Sunt oameni competenţi, profesionişti şi corecţi“, a garantat Agathon.

Senatorul Radu Stroe a fost şi el audiat timp de aproximativ o oră. La rândul său, a declarat că nu a avut nicio legătură cu transferurile anchetate şi că nu crede că „roş-albii“ ar fi făcut ceva ilegal. El a admis totuşi că s-ar putea să fi existat şi astfel de cazuri.

Ne puteți urmări și pe Google News