Radu Banciu ştie de ce s-a cuplat Horia Tecău cu "BĂBĂCIUNEA" Andreea Raicu: "Când ai o iubită care seamănă cu Gigi Neţoiu, te duci la oricine"

Radu Banciu ştie de ce s-a cuplat Horia Tecău cu "BĂBĂCIUNEA" Andreea Raicu: "Când ai o iubită care seamănă cu Gigi Neţoiu, te duci la oricine"

Jurnalistul Radu Banciu a comentat aseară cel mai nou cuplu monden, Andreea Raicu şi Horia Tecău.

"Horia Tecău şi Andreea Raicu, un cuplu de care nu s-a prea vorbit. Cât s-or potrivi, numai Dumnezeu ştie. Vârste apropiate, el 27, ea 35. În general, când ea e mai avută şi un pic mai cunoscută, sigur ea e mai în vârstă. Băieţilor le place asta cu o singură condiţie: ea să fie cineva, altfel e greu să te duci după o băbăciune când tu eşti în floarea vârstei", este de părere jurnalistul Radu Banciu. Radu Banciu a decis să comenteze subiectul monden după ce pe coperta revistei Ciao a apărut o fotografie în care sunt surprinşi împreună Andreea Raicu şi Horia Tecău. "Ce scrie aici, cum că Horia Tecău ar fi petrecut nişte nopţi nebune de sex cu Andreea Raicu. Iată cum arată totuşi iubita oficială a lui Horia Tecău, zici că e Gigi Neţoiu, o creatură blondă. În condiţiile în care asta ţi-e iubită, te-ai duce la oricine. Te-ai duce şi la Magda Catone, nu numai la Andreea Raicu", a comentat Banciu. Jurnalistul a făcut câteva calcule simple pentru a demonta mitul conform căruia Horia Tecău ar fi avut parte de o noapte nebună de sex. "Apoi, iată cam cum decurgea o noapte cumplită de sex între Horia Tecău şi Andreea Raicu. La ora 06:24 dimineaţa, vedem maşina lui Tecău postată în faţa casei Andreei Raicu. La 09:37, iese Tecău. Sunt 3 ore şi 13 minute, timp în care, ce poate să fie atât de nebun? Ce poate să dureze atât, hai o oră jumăte, două ore, la două ore suntem chit, dar ce noapte nebună? M-am speriat. Am crezut că e vorba de 12 ore", a încheiat Radu Banciu.