Reuşeşte să dea impresia poporului roman că şi crede în ce spune. Eu nu îl cred , aproape, niciodată. Ştiu că nu el decide şi îmi pare rău că a intrat în povestea asta. Nu pentru el, pentru noi îmi pare rău. Aşa cum se zbate el, înte socru, soţie şi baroni, între palgiat şi minore. El ştie bine că a lăsat multe aiureli în urma lui, pe vremea când i se spusese că Epoca în care exercita funcţia de control din partea Primului ministru, este nu doar perfectă ci şi nemuritoare!

Fără să vrea şi fără să ştie Ponta are toate datele de a reziata în politica românească. Ultimele luni nu au fost bune pentru el. În fiecare zi se întâmplă câte ceva. Şi tot răul vine de la Dan Voiculescu. Nu pot să pricep cum şi de ce Ponta ascultă de acest om sau de ce, la un moment dat nu se delimitează de el.
Nu ar fi probleme de bani. Actualul Prim Ministru este asigurat pentru câteva vieţi înainte. Nici ceva legat de şantaj, sau nu se ştie nimic despre asta.
Din câte ştiu în jurul lui Dan Voiculescu este un mediu răpciugos. Asta se întâmplâ de când el şi una dintre feletele lui se cam apropie de puşcărie. Până atunci el nu şi-a scos ghiarele, a stat unde a putut, cam în planul doi al atenţiei românilor. La un moment dat chiar a avut mustrări de conştiinţă şi a făcut gesturi de binefacere. Brusc a devenit agresiv. Dar nu îi iese. Încurcă o armată de ziarişti(poate buni) şi zăpăceşte lumea.
Ultima ispravă este că ar fi trimis protestatari la Starea Civilă de la sectorul 2, unde s-a căsătorit Elena Băsescu.
În această reâncarnare îmi este imposibil să cred că locatarii din zonă au mers acolo să protesteze spontan. Poate dacă ar fi fost ceva legat de fotbal mai mergea, dar altfel nu laşi tu tablele, seminţele şi berea pentru a tulbura un eveniment PRIVAT.
Din câte se pare Voiculescu are o problemă falsă legată de Preşedintele Băsescu. El crede că acesta dă sentinţe în justiţie. Din acest motiv şi-a pus toată forţa financiară pentru a schimba justiţia. Toată lumea vede asta. Voiculescu va împlini în cursul acestei luni 66 de ani. În ochii mei este un om tânăr. L-am şi văzut odată la Taverna Sârbului, de la Sinaia. Mi-a plăcut. Eram la mese apropiate.Părea un om sănătos, robust, plin de viaţă şi chiar îndrăgostit de partenera lui.
El s-ar descurca bine şi în puşcărie. Legislaţia noastră manifestă clemenţă faţă de oameni mai în vârstă. Poate ar trebui să i se explice asta. Ne încurcă, încurcă totul cu banii lui, daţi aiurea. Probabil mâine o să îşi pună reporterii să caute în gunoaiele de la nunta Elenei. Vor găsi o formulă din buzunarele lui Ben Laden. Gâdea, în sfârşit, o să depăşească CNN.

P.S. Hai mai bine să negociem o celulă, cu televizor şi să te potoleşti. Iar iarna, dacă eşti cuminte îţi dăm şi patine!