Evenimentul Zilei > Actualitate > PSD a aprobat lista candidaților pentru locale 2012
PSD a aprobat lista candidaților pentru locale 2012

PSD a aprobat lista candidaților pentru locale 2012

Biroul Permanent Naţional al PSD a aprobat azi lista candidaţilor pentru alegerile locale, urmând să se prezinte cu ea, în aceeaşi zi, la şedinţa Uniunii Social Liberale, a anunţat preşedintele PSD, Victor Ponta, copreşedinte al USL.

El a menţionat că lista este finalizată la nivelul judeţelor, în timp ce la Bucureşti este susţinut drept candidat pentru Primăria Generală a Capitalei, Sorin Oprescu, iar candidaţii pentru sectoarele 1 şi 5 sunt Andrei Chiliman şi Marian Vanghelie. Candidaţii pentru celelalte patru sectoare vor fi desemnaţi în perioada următoare, până pe 7 aprilie, a adăugat Ponta.

‘Astăzi am discutat şi aprobat în BPN, în mod nominal, toţi candidaţii pe care PSD îi va avea la alegerile locale pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi primar la municipiile reşedinţă de judeţ. Dincolo de Bucureşti, unde evident Sorin Oprescu va fi candidatul susţinut de noi, practic, în toate celelalte zone fie că e vorba de Consiliile Judeţene sau de municipiu reşedinţă de judeţ, candidaţii noştri, ai PSD, au fost astăzi aprobaţi nominal. De asemenea, au fost ratificate toate negocierile, componenţa listei de consilieri judeţeni, algoritmul între PSD şi partidele de centru dreapta la toate CJ şi consiliile municipale la municipiile reşedinţă de judeţ. Din punctul nostru de vedere, ştim toate judeţele unde avem candidaţi, unde avem candidaţi comuni USL. Sunt şi candidaţi de excepţie în comune sau oraşele mai mici unde avem doar candidaţi PSD, dar care vor lucra în cadrul USL şi practic noi suntem pregătiţi ca în ziua de 7 aprilie să ne prezentăm toţi candidaţii şi aceştia să intre efectiv în campania pentru alegerile locale’, a precizat preşedintele PSD.

Pe 7 aprilie, partidele care compun USL se vor reuni în congres pentru a valida lista candidaţilor pentru alegerile locale din 10 iunie.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: