Prunea, o zi la DNA

Prunea, o zi la DNA

Florin Prunea, directorul de Relaţii Internaţionale din cadrul FRF, s-a întors ieri din concediu pentru a da curs unei noi „convocări” la sediul DNA Piteşti.

Prunea a ajuns în faţa procurorilor la ora 10.10, apoi, vreme de câteva ore, i s-a prezentat probatoriul în baza căruia este cercetat penal pentru luare de mită şi trafic de influenţă. Florin Prunea s-a prezentat pentru a patra oară în faţa procurorilor DNA şi, ca de obicei, întrevederea a durat aproape toată ziua.

Cornel Penescu, al patrulea recurs respins În jurul orei 14.00, unul dintre avocaţi a părăsit sediul DNA şi s-a întors cu o pungă cu mâncare, semn că şedinţa urma să se prelungească. Florin Prunea a părăsit sediul DNA Piteşti la ora 19.00, după aproape nouă ore de audieri. „Am fost chemat aici pentru alte persoane. Nu ştiu cu exactitate nici în acest moment pentru ce sunt învinuit. Dacă mă vor mai solicita procurorii, voi fi prezent la DNA”, a spus Prunea înainte de a pleca spre casă.

Tot ieri, la Curtea de Apel Piteşti s-au judecat cererile de eliberare sub control judiciar depuse de toţi cei reţinuţi din „lotul Penescu”. Al patrulea recurs depus de avocaţii lui Penescu a fost respins în timp-record: după nici 25 de minute. Nici Gheorghe Constantin, Cristian Libertatu şi Liviu Făcăleaţă n-au reuşit să-i convingă pe magistraţi.

Ne puteți urmări și pe Google News