Tinerii au strigat lozinci prin care au atras atenţia asupra neregulilor, prin care aproape 200 de hectare din Parcul Trivale au ajuns la diverşi oameni de afaceri, care au început sau sunt pe cale să înceapă construirea de cartiere rezidenţiale. Aceste vor fi ridicate chiar în inima pădurii, deşi parcul este protejat prin lege.

Tinerii au împărţit pliante trecătorilor, strângând şi semnături pentru o petiţie care va ajunge la Guvernul României. După mitingul din faţa Primăriei, grupul s-a deplasat în marş către Direcţia silvică, aflată chiar în parcul Trivale.
 
Mitingul a fost organizat de asociaţia Fan Club FC Argeş, împreună cu mai multe asociaţii non-guvernamentale.

"Este un parc vechi de sute de ani. În ultimii 20 de ani, sute de hectare din această pădure au fost defrişate, cu complicitatea autorităţilor, iar în locul lor au ,,răsărit” mai multe cartiere de vile. Din păcate, potenţaţii Piteştiului şi-au îndreptat atenţia şi către Parcul Trivale, care se află în inima acestei păduri. Au început deja defrişările… Sperăm că autorităţile vor reacţiona măcar în ceasul al 12-lea,” a declarat Florin Dobre, unul dintre organizatori.