PRM, extreme de campanie

PRM, extreme de campanie

Cu doar 10 zile înainte de terminarea campaniei electorale, doi dintre candidaţii Partidului România Mare pentru fotoliile de deputat de Argeş au ales metode mai puţin obişnuite pentru a se face cunoscuţi.

Astfel, Gheorghe Rotaru, candidat pe colegiul Piteşti Nord pentru Camera Deputaţilor, şi-a amplasat, în centrul oraşului, un stand unde vizitatorii pot aprofunda istoria naţională a românilor.

Hărţi cu delimitarea ţărilor române în perioada medievală, strategiile oştirilor române în timpul celor două războaie mondiale, pliante cu date din istoria recentă a României-toate acestea pot fi văzute la standul candidatului pentru una dintre funcţiile de deputat de Argeş. Pe banerul de la intrare, Rotaru nu se prezintă ca aspirant PRM la deputăţie, ci ca ,,istoric&designer’’.

Greva foamei pentru voturi

Ne puteți urmări și pe Google News

Dacă Gheorghe Rotaru mizează, pentru apropiatele alegeri, pe pasiunea piteştenilor pentru istoria naţională, colegul său, Ion Neguş, candidat pentru un scaun de deputat pe colegiul Costeşti, a ales să se facă cunoscut apelând la greva foamei. Marţi, acesta a recurs la acest gest extrem după ce a pierdut procesul intentat firmei care i-a construit casa.

,,Nu îmi vine să cred că există atâta nedreptate în ţara asta! Mori cu dreptatea în mână... Am dat în judecată firma deoarece a întârziat cîteva luni cu execuţia lucrărilor. O să fac greva foamei aici, în faţa Tribunalului, până o să mi se facă dreptate. Bănuiesc că, în câteva zile, o să mi se facă rău, deoarece sunt bolnav! La puşcărie cu hoţii ăştia!”, striga Neguş astăzi.

Acesta se plânge şi de faptul că a fost bruscat de jandarmii Tribunalului, imediat după ce a anunţat că va recurge la această formă extremă de protest.