Evenimentul Zilei > International > Prințul Harry și soția sa Meghan Markle, gest caritabil pentru copiii nevoiași din SUA
Prințul Harry și soția sa Meghan Markle, gest caritabil pentru copiii nevoiași din SUA

Prințul Harry și soția sa Meghan Markle, gest caritabil pentru copiii nevoiași din SUA

Prințul Harry și soția sa Meghan Markle au participat la o acțiune a unei organizații de binefacere.

Prințul Harry și soția sa Meghan Markle a organizat o actiune caritabilă în SUA. Aceștia au fost surprinși înmânând scutece și rucsacuri în Los Angeles, în cadrul unei acțiuni de voluntariat organizate la o școală.

Acțiunea caritabilă, organizată de Baby2Baby din Los Angeles

Amândoi au purtat măști de protecție pe față, distribuind diferite obiecte, cum ar fi haine și scutece la un drive-through condus de organizația de caritate Baby2Baby din Los Angeles. Organizația asigură necesitățile de bază pentru familiile nevoiașe.

Ei au donat rechizite școlare, cărți, rucsacuri, îmbrăcăminte, alimente și obiecte de igienă pentru tinerii din familii care s-au luptat cu boala din cauza pandemiei COVID.

Potrivit imaginilor surprinse de fotografi, cuplul a donat miercuri produsele, prin ferestrele vehiculelor cu care s-au deplasat, la școala” Dr. Owen Lloyd Knox Elementary School „din South LA.

Cuplul principiar a fost îmbrăcat modest

Cei doi au fost îmbrăcați în mod obișnuit, Meghan purtând pantaloni scurți sport de culoare kaki, cu cămașă albă. Harry a avut o ținută asemănătoare dar a purtat o șapcă de baseball.

Cei doi sunt proprietari ai unei case impozante într-un cartier celebru

Cuplul a cumpărat o proprietate într-un cartier celebru din Santa Barbara, pentru suma de 11 milioane de lire sterline. Cei doi au căutat să cumpere o casă după ce s-au mutat din SUA în Canada.

Harry și Meghan au determinat în familia regală britanică o perioadă de criză, atunci când au anunțat că  că renunță la titulatura regală și doresc să devină independenți financiar, potrivit thesun.co.uk.