Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Prin Sebastian Ghiță, Binomul SRI-DNA îi dă un avertisment lui Victor Ponta: Nu te mai întoarce la șefia Guvernului!
Prin Sebastian Ghiță, Binomul SRI-DNA îi dă un avertisment lui Victor Ponta: Nu te mai întoarce la șefia Guvernului!

Prin Sebastian Ghiță, Binomul SRI-DNA îi dă un avertisment lui Victor Ponta: Nu te mai întoarce la șefia Guvernului!

La ieșirea de la DNA Ploiești, unde a aflat că n-are voie să meargă la Parlament, un nou abuz al Binomului SRI-DNA, făcut pe față, pentru a testa căcăcioșenia românească (n-am nici o îndoială că și membrii Binomului sunt căcăcioși, dar deocamdată n-au nici un motiv să se teamă, cătușele sunt la ei), Sebastian Ghiță a declarat printre altele:

Trebuie să fie foarte scrupuloşi, dacă nu vrem să ne întoarcem la societatea lui Nicolae Ceauşescu şi a Securităţii. (…) Voi face toate demersurile ca procurorul gen să mă asculte şi să se uite la toate dovezile mele. Şi cred că dovezi pot aduce şi TraianBăsescu, şi Victor Ponta. Şi nu cred că îi puteţi suspecta căs unt înţeleşi. Este un act contra democraţiei. Nu cred că acest domn procuror acţionează singur. Cred că este un test, cred că tot establishmentul juridico informaţional participă.

Bine-ai venit, Sebastian Ghiță, în rîndurile noastre, ale celor puțini, care am spus și scris că lupta împotriva corupției e un pretext de răfuială mafiotă, că România e ținta ambițiilor neghioabe ale sergenților majori mesianici, că Sistemul Statului de Drepți, creat, dar controlat un timp de Traian Băsescu, a scăpat de sub control după plecarea acestuia de la Cotroceni, și acum alde Codruța Kovesi se  vor Traian Băsescu, dacă nu  chiar Nicolae Ceaușescu.

Atunci cînd eu scriam și spuneam aceste lucruri, România tv, televeziunea lui Sebastian Ghiță, mă acuza că fac asta  de dragul Elenei Udrea.

Ei bine, iată, eu făceam asta nu de dragul Elenei Udrea,  nici de dragul  lui Traian Băsescu. Făceam asta de dragul Statului de Drept, pe care  Forțele oculte, care vor să domine mafiot țara, establishmentul juridico informaţional, cum îi zice Sebastian Ghiță, și-au propus să-l înlocuiască cu  Dictatură mascată a cizmelor și epoleților cu sau fără acoperire, după modelul experimentat de SUA în Turcia Războiului Rece, cînd    Armata cenzura democrația. Acum, la noi, se pune la cale de o Dictatură asemănătoare, în care  Structurile de forță vor cenzura totul: politică, presă, Parlament, CCR.

Eu însă cred că măsura Binomului SRI- DNA s-a vrut un semnal pentru Victor Ponta.

Dacă te întorci la șefia Guvernului, îți trîntim  o punere sub control judiciar prin care nu vei avea voie să fii premier, pentru că astfel vei influența mersul anchetei!

Articol preluat de pe cristoiublog.ro