Evenimentul Zilei > Actualitate > Primul hotel marca Armani
Primul hotel marca Armani

Primul hotel marca Armani

Apartamente care costă până la 11.000 de dolari pe noapte. Aceasta este oferta designerului italian Giorgio Armani, care, marţi, a inaugurat primul său hotel, care este localizat în cel mai înalt turn din Dubai, anunţă luxuo.com.

„Am văzut cum acest hotel prinde viaţă şi acest lucru m-a emoţionat. A fost minunat să văd cum este creat”, a spus Armani la conferinţa de lansare, purtând un tricou negru şi pantaloni bej.
„Am înţeles de ce dezvoltatorul a vrut acest hotel în Dubai, până la urmă Dubai-ul este Las Vegas-ul deşertului. Eu am avut în minte o vorbă: mai bine mai puţin la nivel de decor”, a mărturisit Armani.
Preţuri mai mici ca la Burj Khalifa
Deşi poate par mari, preţurile din acest hotel sunt totuşi mai mici ca cele de la Burj Khalifa, hotelul de 828 de metri deschis în ianuarie.

La etajul 16 din Burj Khalifa se află reşedinţele Armani, apartamente decorate de Armani şi care vor fi vândute cumpărătorilor privaţi. Hotelul nu are picturi pe pereţi, încercând să îl menţină „simplu şi elegant”.
Personalul a declarat că o noapte în apartamentul Armani Dubai, care deja fusese ocupat la deschidere, costă 10.900 de dolari. Dar există şi o reducere pentru acest apartament, preţul coborând până la 6.530 de dolari.
Hotelul are restaurante de lux, dar şi o piscină la care au acces doar 300 de membri ai clubului exclusivist Armani.
În salonul Prive, rezidenţii vor putea sta la mese de marmură şi urmări ultimele prezentări Armani pe câteva televizoare mari LCD. Cea mai ieftină masă aici costă 816 dolari.
Dezvoltatorul imobiliar, Emaar, a cheltuit pe Burj Khalifa 1,5 miliarde de dolari.
 
Foto: AFP

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News