Edilul este fericit să-i primească la casa sa pe cei peste 650 de copii de la grădiniţe şi şcoli, care îl vor colinda pe scena special amenajată pentru această sărbătoare în faţa Primăriei Sectorului 2 din Strada Chiristigiilor numerele 11 – 13.        
În aşteptarea moşului cel darnic, care le va da cadourile visate, cei mici vor cânta colinde şi urări de iarnă într-un frumos program artistic pe care l-au pregătit de mult timp pentru această întâlnire specială.        
În imediata vecinătate a Târgului de Crăciun, amenajat în această perioadă în Parcul Obor, unde zeci de căsuţe cu produse specifice sărbătorilor de iarnă îşi aşteaptă vizitatorii, micuţii colindători din sectorul 2 vor încânta, deopotrivă, părinţi, cumpărătorii şi trecători.        
Prin acţiunea sa, edilul sectorului 2 doreşte astfel să aducă bucurie şi daruri preşcolarilor şi elevilor din unităţile de învăţământ, făcându-le o surpriză pe măsură fiind costumat în chiar Moş Crăciun, care ajutat de spiriduşi, va descărca sacul său magic.        
Copii de la 38 de şcoli şi grădiniţe din întregul sector, vor fi bucuroşi să-şi etaleze talentele de cântăreţi şi dansatori, adevăraţi artişti care să merite aplauzele primite pentru sârguinţa cu care vor încânta publicul.