De la reunire vor absenta căpitanul Cristi Chivu, nerefăcut după operaţia suferită la umăr, şi fundaşul stânga Răzvan Raţ, accidentat la coapsă în partida pe care echipa sa de club a susţinut-o săptămâna trecută în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. La lot va reveni, în schimb, George Ogăraru, care nu a intrat în calculele selecţionerului Victor Piţurcă pentru turneul final din Austria şi Elveţia.

În afara „stranierilor“ ale căror nume au fost anunţate încă de acum câteva zile, Piţurcă i-a convocat din campionatul intern pe steliştii Mirel Rădoi, Sorin Ghionea şi Bănel Nicoliţă şi pe dinamoviş tii Bogdan Lobonţ, Florin Bratu şi Cristi Pulhac.

De pe lista autohtonilor lipseşte Dorin Goian, accidentat. Partida dintre România şi Letonia este programată miercuri 20 august, la Urziceni (ora 20.45, în direct la Antena 1), şi reprezintă ultima verificare înaintea începerii campaniei de calificare la Campionatul Mondial din 2010. România va debuta în aceste prelimainarii pe 6 septembrie, contra Lituaniei, iar pe 10 septembrie va juca cu Insulele Feroe.