Evenimentul Zilei > Actualitate > Președintele Băsescu l-a înaintat în grad pe prim-adjunctul directorului SRI, Florian Coldea
Președintele Băsescu l-a înaintat în grad pe prim-adjunctul directorului SRI, Florian Coldea

Președintele Băsescu l-a înaintat în grad pe prim-adjunctul directorului SRI, Florian Coldea

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, astăzi, decretele privind avansarea în grad a prim-adjunctului directorului SRI, Florian Coldea, dar şi a altor ofiţeri.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului l-a înaintat în gradul de general-maior – cu două stele pe prim-adjunctul directorului SRI, general de brigadă – cu o stea Florian Coldea.

Totodată, a fost înaintat în gradul de general-maior – cu două stele generalul de brigadă – cu o stea George-Viorel Voinescu, iar colonelului Elena Istode i s-a acordat gradul de general de brigadă – cu o stea.

Şeful statului a mai acordat gradul de general de brigadă – cu o stea colonelului SRI Emilia-Cristina Posastiuc, dar şi colonelului Viorel Goleanu.

Un alt decret semnat de preşedintele ţării a vizat acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea, în retragere, colonelului în retragere Pavel Constantinescu din SRI.

SRI aniversează luni 22 de ani de existenţă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: