Evenimentul Zilei > EVZ Special > Preşedintele american Barack Obama este solicitat de un oltean să cerceteze dispariţia unui cap de câine din bronz
Preşedintele american Barack Obama este solicitat de un oltean să cerceteze dispariţia unui cap de câine din bronz

Preşedintele american Barack Obama este solicitat de un oltean să cerceteze dispariţia unui cap de câine din bronz

Un fost angajat al Muzeului "Nicolae Bălcescu" din Vâlcea a vrut să se răzbune pe şef, sesizând 15 instituţii româneşti, dar şi pe preşedintele nord-american Barack Obama cu privire la presupuse abuzuri.

Un vâlcean, nemulţumit de activitatea şefului său, a postat pe pagina personală a preşedintelui american Barack Obama de pe website-ul congress.org, un mesaj în care îşi expune toate nemulţumirile în limba română.
Concret, reclamagiul ar fi dorit ca preşedintele Barack Obama să se implice în verificarea unor presupuse nereguli de la Muzeul Memorial "Nicolae Bălcescu" din Rotărăşti – Vâlcea. Printre altele, el acuză dispariţia din parc a unei statui din bronz, care reprezenta un cap de câine uriaş. El sugera că opera a ajuns la un centru de colectare a neferoaselor.
"Este un fost angajat al Muzeului pe care l-am ajutat mult în viaţă şi care a găsit de cuviinţă să mă reclame fără ruşine, la mai mult de 15 instituţii ale statului român, pentru presupuse abuzuri. Tot ceea ce a reclamat acest domn este neîntemeiat, iar acest lucru este dovedit de verdictul de neîncepere a urmăririi penale pe care l-am primit după sesizarea Poliţiei şi Parchetului. Atunci, fostul angajat a găsit de cuviinţă să mă reclame direct preşedintelui american Barack Obama dar, treabă de tot hazul, i-a scris acestuia în limba română. Nu ştia engleză, că altfel i-ar fi scris în limba lui Shaksepeare. Reflectez dacă îl voi acţiona în instanţă pe acel individ", ne-a declarat profesorul Nicolae Bănică – Ologu, directorul Muzeului Memorial „Nicolae Bălcescu".

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: