Premierul Emil Boc, la Comandamentul de Urgență

Premierul Emil Boc, la Comandamentul de Urgență

Premierul Emi Boc participă la ședința Comandamentul pentru Situaţiii de Urgenţă de la Ministerul Administrației și Internelor.

Comandamentul pentru Situațiii de Urgență al MAI s-a reunit la ora 10.00. Premierul Emil Boc a participat și ieri seară la reunirea Comandamentului de Urgență. El a declarat aseară că autorităţile statului acţionează pentru limitarea efectelor viscolului puternic care afectează sud-estul ţării şi a dat asigurări că se va face tot posibilul ca viaţa nimănui să nu fie pusă în pericol din cauza condiţiilor meteorologice extreme.

Șeful Guvernului a precizat după ședința de aseară a Comandamentului că în prezent sunt 14 drumuri naţionale şi 13 drumuri judeţene blocate şi pe acestea se concentrează autorităţile în special. Potrivit premierului, în teren se află 382 dde mijloace de intervenţie şi acţionează 178 de lucrători ai MAI alături de cei de la Apărare, Jandarmerie şi ISU.

"În coordonare cu Ministerul Transporturilor pornim acţiunea de deszăpezire pe drumurile naţionale astfel încât să poată începe atât cât va fi posibil ca circulaţia să se reia la normal. Şi mâine vom avea viscol până spre ora 18.00 şi furtună de aceea e bine ca oamenii să ştie şi să se intereseze în zonele unde merg dacă există în continuare zăpadă şi furtună şi sfatul nostru este mai bine să-şi amâne o plecare decât să rămână peste noapte sau peste zi înzăpeziţi şi să le pună în pericol viaţa", a spus Emil Boc.

Ne puteți urmări și pe Google News