Poștaș acuzat că nu livra corespondența, nu mai lucra la Poșta Română din 2018

Poștaș acuzat că nu livra corespondența, nu mai lucra la Poșta Română din 2018

Bărbatul din Sebeș reținut în urma unei percheziții, fiind bănuit că nu a livrat, timp de o săptămână, corespondența mai multor persoane din oraș, nu mai este angajat al Poștei Române din 2018.

Bărbatul din Sebeș reținut joi, în urma unei percheziții, fiind bănuit că nu a livrat, timp de o săptămână, corespondența mai multor persoane din oraș, nu mai este angajat al Poștei Române din 2018.

Potrivit Poștei Române, bărbatul nu mai este angajat al instituției din 2018 și acum e angajat al unei firme de curierat.

Bărbatul din Sebeș, județul Alba, a fost reținut joi, în urma unei percheziții, fiind bănuit că nu a livrat, timp de o săptămână, corespondența mai multor persoane din oraș. Luna trecută, mii de plicuri, între care și citații de la instanțe, au fost găsite în subsolul Oficiului Poștal din Sebeș. Polițiștii din Alba, coordonați de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeș, au făcut o percheziție acasă la bărbat, unde au găsit și ridicat înscrisuri care dovedesc că acesta ar fi primit corespondența nelivrată la data de 11 iulie 2019.

Ne puteți urmări și pe Google News

Reprezentanții IPJ Alba spuneau că bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar vineri va fi prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș pentru dispunerea măsurilor legale.

În replică, Poșta Română anunța că fiecare angajat este direct răspunzător pentru modul în care îşi desfăşoară activitatea, iar dacă suspiciunile se vor adeveri, se vor lua măsuri drastice.