Evenimentul Zilei > Actualitate > Ponta îl ia peste picior pe Antonescu: „Dacă PNL avea 460 de candidaţi, erau toţi foarte mulţumiţi”
Ponta îl ia peste picior pe Antonescu: „Dacă PNL avea 460 de candidaţi, erau toţi foarte mulţumiţi”

Ponta îl ia peste picior pe Antonescu: „Dacă PNL avea 460 de candidaţi, erau toţi foarte mulţumiţi”

La finalul primei zile în care PSD şi PNL şi-au negociat candidaturile pe listele parlamentare, preşedintele social-democraţilor a admis că liderii din teritoriu au avut unele nemulţumiri, dar a profitat de prilej pentru a-i mai da un bobârnac liderului PNL, Crin Antonescu.

"Dacă PSD avea 460 de candidaţi, tot nu erau mulţumiţi. Sigur, dl Antonescu spune că dacă PNL avea 460 de candidaţi, erau toţi foarte mulţumiţi", nu s-a putut abţine premierul să nu facă aluzie la dimensiunile mult mai mici ale PNL prin comparaţie cu PSD.
Acesta a mai anunţat că, după alegerile parlamentare, PSD va fuziona cu UNPR, căruia deocamdată îi oferă locuri pe listele sale. Va fi "o coagulare totală pe partea stângă", a declarat liderul PSD. Acesta a mai anunţat că social-democraţii oferă loc pe listele lor şi ecologiştilor, mai precis PER şi Partidului Verzilor, pentru că mişcarea ecologistă trebuie să fie reprezentată în Parlament.
USL negociază candidaturile pentru parlamentare în Deltă, într-un complex luxos din staţiunea Murighiol.
CITIŢI ŞI:

  • Crin Antonescu, tot mai dezamăgit de Victor Ponta
  • VEZI în ce resort de lux se desfăşoară MAREA ÎMPĂRŢEALĂ în USL | FOTO + VIDEO
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News