"Orice se poate face, facem. Dacă sunt cereri imposibile să se adreseze Ministerului de Interne. Nu am mai auzit niciodată de camere de luat vederi în secţiile de votare. Ştiu că sunt camere video în sălile de la bacalaureat, iar dacă exisă o posibilitate, cu mare plăcere", a declarat Victor Ponta, dimineaţă, la Iaşi, după o întâlnire cu prefecţii judeţelor din Moldova.
Acesta a mai spus că că referendumul va fi organizat în condiţii impecabile, că nu crede că vor fi niciun fel de probleme, buletinele de vot sunt tipărite, repartizate şi păzite de poliţişti şi jandarmi.

PDL a cerut instalarea de camere video în toate secţiile de vot la referendum, desfiinţarea secţiilor suplimentare înfiinţate "ilegal", după 16 iulie, urgentarea achiziţionării soft-ului antifraudă şi ca aceia care votează pe liste suplimentare să completeze o declaraţie pe propria răspundere.
La rândul său, preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, aseară, că în secţiile de votare pentru referendum sunt necesare camerele de luat vederi, îinând cont de faptul că pe 29 iulie se vor organiza secţii de votare şi în restaurante şi baruri, "ceea ce întrece orice imaginaţie".
CITIŢI ŞI:

  • Traian Băsescu: Suntem în faţa unei lovituri de stat în desfăşurare
  • Traian Băsescu elucidează misterul telefonului secret
  • DOCUMENT EXPLOZIV. ALEXANDER KONDYAKOV, consilierul lui Putin şi al lui Voronin, implicat în suspendarea lui Băsescu?
  • Crin Antonescu cere să fie înlocuit şeful STS
  • Traian Băsescu: În momentul de faţă nimeni nu mai vorbeşte cu Ponta şi Antonescu