Ponta, către MRU: Ce ţie nu îţi place, altuia nu-i face

Ponta, către MRU: Ce ţie nu îţi place, altuia nu-i face

"Lucrurile sunt probabil exagerate", a declarat Victor Ponta în privinţa listei cu achizaţii făcute în timpul Guvernului Ungureanu, dar i-a transmis fostului premier că " ce ţie nu îţi place, altuia nu-i face".

"Evident că lucrurile poate că sunt exagerate, dar aş vrea să-i spun domnului Ungureanu: ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face. A propagat o campanie personală de atac la împotriva mea. Nu m-am gândit că o să i se întâmple atât de repede oarecum similar. E bine că învaţă", a spus Ponta, la RTV. 

 În momentul în care moderatorul i-a atras atenţia că declaraţia sa sună ca o ameninţare, Ponta a afirmat că este doar o constatare. "Eu n-o să-i fac domnului Ungureanu nimic, dar se bucura atât de tare când avea o ocazie să mă atace la persoană...", a mai spus premierul. Fostul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, susţine că "aşa-zisele dezvăluiri" din presă cu privire la sumele pe care le-a cheltuit în perioada cât a condus Guvernul reprezintă un atac la persoană, generat de adversarii săi politici, care sunt îngrijoraţi de ascensiunea sa în sondaje. "Oriunde în lume, un şef de guvern are alocat un buget pentru cheltuieli specifice. Suma vehiculată nu reprezintă cheltuielile personale ale primului ministru, ci cheltuieli de protocol cerute de activitatea de reprezentare la nivelul palatului Victoria şi mă refer aici la toate activităţile echipei mele, incluzând primirea delegaţiilor oficiale din străinătate, a delegaţilor oficiali de înalt nivel, şedinţa de guvern comună România - Moldova etc", a susţinut Mihai Răzvan Ungureanu.