Evenimentul Zilei > Actualitate > Ponta: Boc este „o femeie portocalie”
Ponta: Boc este „o femeie portocalie”

Ponta: Boc este „o femeie portocalie”

Preşedintele PSD continuă seria declaraţiilor nelalocul lor spunând că Emil Boc ar fi "o femeie portocalie". Victor Ponta a făcut aceste declaraţii în chip de comentariu faţă de alegerea conducerii OF-PDL de sâmbătă.

Este drept, Ponta şi conduita lui faţă de femeile din politică au constituit o temă de atac la Convenţia OF-PDL, lucru care pare să-l fi bucurat pe social-democrat. "În sfârşit, şi domnul Antonescu poate fi gelos pe mine", a afirmat Ponta, conform mediafax.ro.  "Sau invers", a contrat Antonescu, nu tocmai încântat de prespectiva de a-l invidia pe Ponta. . "La reuniunea femeilor portocalii am fost principalul subiect, am fost obsesia lor, toate erau obsedate de mine", a continuat să se fălească preşedintele PSD.
"Nu toate", l-a întrerupt Antonescu, dar Ponta a fost de neoprit. "Dar la mine au fost toate, chiar şi domnul Boc tot femeie portocalie a fost, a vorbit tot despre mine. Nu am înţeles dacă a fost adunarea femeilor pedeliste sau a femeilor portocalii care trebuie să îl înjure pe Victor Ponta".
Acum două luni, Ponta declara despre Elena Udrea că este un Băsescu cu fustă şi despre Andreea Paul-Vass, consilier al premierului, că este un Boc cu fustă. Nici colegul său de alianţă, Crin Antonescu, nu este un exemplu de dat, el exprimându-se despre colega sa de partid, Adriana Săftoiu, în termenii "femeie pedistă care scoate ţipete ascuţite".