Poliţistul rănit în timp ce-l urmărea pe Beniamin Ţânţaş, operat în Israel

Poliţistul rănit în timp ce-l urmărea pe Beniamin Ţânţaş, operat în Israel

Poliţistul rănit în timp ce-i urmărea – se presupune – pe Beniamin Ţânţaş şi Natalia Mateuţ a fost operat în Israel, pe coloana vertebrală. Medicii sunt optimişti.

Poliţistul-motociclist Cristian Georgian Dobrilă a fost supus unei intervenţii chirurgicale la coloana vertebrală, în Israel. Operaţia a fost un succes, iar medicii sunt optimişti, căci, deşi coloana vertebrală i-a fost grav afectată, măduva nu este secţionată şi nici strivită.

Reamintim că, pe 17 iulie, poliţistul a intrat frontal cu motocicleta într-un autoturism care circula regulamentar, de pe contrasens. Accidentul a avut loc în timp ce poliţistul urmărea o maşină suspectă şi a încercat să efectueze o depăşire. Coliziunea s-a produs între localităţile constănţene Castelu şi Medgidia.

Poliţiştii suspectează că Georgian Dobrilă urmărea o maşină condusă de Beniamin Ţânţaş, fiul unui om de afaceri din Satu Mare, în care se mai afla Natalia Mateuţ, fiica fostului fotbalist Dorin Mateuţ.

Ne puteți urmări și pe Google News

Natalia Mateuţ neagă acuzaţiile

Contactată de Evenimentul zilei Natalia Mateuţ a negat, însă, acuzaţiile. N-am observat absolut nimic pe drum. La Cernavodă, la intrarea pe autostradă, ne-a oprit Poliţia. Credeam că poate am dat în radar. Am fost luaţi ca din oală. Nu ştiam despre ce e vorba. Nu ştiu de ce tocmai pe noi ne-au oprit. Maşina noastră nu avea nicio zgârietură. Am înţeles de la poliţiştii care ne-au oprit că un alt poliţist, cu motocicleta, ar fi făcut un accident, în timp ce urmărea un Mercedes, dar nu eram noi. Nu ştiu pe cine urmărea acel poliţist, dacă şi pe cine dorea să urmărească, noi nu am văzut nimic, nouă nu ne-a făcut nimeni semn să oprim înainte de Cernavodă. Am înţeles că a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină. Îi doresc toată sănătatea din lume acelui poliţist, dar, repet, nu avem nicio legătură", declară Natalia Mateuţ.

Fiica fostului fotbalist Dorin Mateuţ a avut necazuri şi cu poliţiştii din Olanda, fiind reţinută, în primăvară, sub acuzaţia că ar fi făcut cumpărături cu card-uri false, împreună cu iubitul, Valentin Petrişor. Natalia Mateuţ a fost eliberată, însă prietenul ei a rămas în arest. CITIȚI ȘI:

  • Poliţist grav rănit la Medgidia. Natalia Mateuţ neagă că ar avea vreo legătură