Evenimentul Zilei > Politica > PNL vrea debarcarea lui Tăriceanu şi va începe strângerea de semnături pentru acest demers
PNL vrea debarcarea lui Tăriceanu şi va începe strângerea de semnături pentru acest demers

PNL vrea debarcarea lui Tăriceanu şi va începe strângerea de semnături pentru acest demers

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat că liberalii vor iniţia un demers pentru a-l schimba dun funcţia de preşedinte al Senatului pe Călin Popescu Tăriceanu. Ea a spus şi că UNPR s-a exprimat în spaţiul public în direcţia susţinerii acestui demers.

Este un demers de bun simţ pe care PNL îl demarează încă de această săptămână. Trebuie strâns un anumit număr de semnături. (…) Liderul de grup a fost deja mandatat să strângă semnăturile necsare", a declarat copreşedintele PNL.

Gorghiu a adăugat că "cei care au expus în spaţiul public dorinţa de a se ralia acestui demers sunt cei de la UNPR". "Am mai discutat informal cu unii, alţii din acest partid care şi-a schimbat conducerea şi pare a încerca o nouă cale cel puţin la capitolul imagine", a spus ea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.